Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Fluitzaken en Korfbalmasterz

scheidsrechter-275x300De commissie FLUIT heeft de eerste helft van de veldcompetitie geevalueerd en weer wat acties uitgezet
Na een bezoek van de commissieleden aan de B-trainingen heeft een aantal dames zich spontaan aangemeld voor het fluiten van een wedstrijd. Julie, Lisa, Ellen, Marit, Anouk, Lizette, Iris en Jasmijn doorstonden hun vuurdoop bij hun eerste E- of F-wedstrijd glansrijk en ook Fenna, Nicoline en Eline stonden stevig in het veld bij hun teamverplichting. Enkelen van hen hadden zelfs het geluk dat er na afloop een kadootje was vanwege de Week van de scheidsrechter!

Ook in de zaal zullen we de B-teams uitnodigen om te oefenen met het leiden van een jeugdwedstrijd, jong geleerd is oud gedaan nietwaar? Ook voor de A-spelers en iedereen die het fluiten lastig vindt is er begeleiding vanuit onze ervaren scheidsrechtersgroep mogelijk, dus trek gerust aan de bel?

We hebben gesproken over uitbreiding van onze jwl-groep die op dit moment slechts uit 20 personen bestaat. Lijkt het jou leuk om vaker te fluiten, meld je dan even bij onze commissie (Jeroen, Matthijs, Nicole, Peter en Petra).

Ook hebben we de lijst met spelregelcertificaten weer eens bekeken. Er zijn nog 30 spelende senioren die hun certificaat nog moeten halen. Is het een idee om dat vóór 1 januari 2019 te doen??