Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Aanwijzingen

Voor de (nieuwe) scheidsrechters die graag wat ondersteuning willen bij het fluiten kunnen dit aangeven bij mij. De scheidsrechterscommissie vindt het belangrijk dat iedereen zich goed voelt bij de te fluiten wedstrijden. Het kan voorkomen dat je het lastig vind of toch nog graag even wat feedback wilt. Aarzel dan niet en laat het weten. We proberen er dan voor te zorgen dat er een ervaren scheidsrechter komt kijken om je te ondersteunen.

Mocht je toevallig toch niet kunnen, probeer dan zelf een vervanger te regelen. Je kan me altijd vragen om mee te zoeken als het je er niet uitkomt, maar liever niet op vrijdag... Kijk dus even goed van te voren! Ruil je met iemand of neemt iemand je wedstrijd over? Laat het dan even aan mij weten, dan blijft het schema op de Tv-krant up-to-date.

Voor de (nieuwe) scheidsrechters die graag wat ondersteuning willen bij het fluiten kunnen dit aangeven bij ons. De scheidsrechterscommissie vindt het belangrijk dat iedereen zich goed voelt bij de te fluiten wedstrijden. Het kan voorkomen dat je het lastig vind of toch nog graag even wat feedback wilt. Aarzel dan niet en laat het weten. We proberen er dan voor te zorgen dat er een ervaren scheidsrechter komt kijken om je te ondersteunen.

Succes met fluiten!
Nicole