Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Vertrouwenspersonen voorstellen

Korfballen is leuk! Het is vaak spannend, gezellig en je voelt je er goed door. Maar soms gebeurt er iets waardoor de lol eraf gaat. Als je wordt lastiggevallen, vervelende opmerkingen en grappen te horen krijgt of als er ongewenste aanrakingen zijn. Het belangrijkste is dat er niets gebeurt dat jij niet wilt. Als je wordt lastiggevallen vind je het misschien heel moeilijk om er iets van te zeggen. Toch is het belangrijk om dat wel te doen. Blijf er niet mee zitten! Als iemand anders ook weet wat er gebeurt, kun je er samen iets aan doen.


Naar wie kan je dan toe?
Vertrouwenspersonen zijn het aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met ongewenst gedrag en hier met iemand over wil praten.

Voor wanneer?
Vervelende opmerkingen, vragen, gebeurtenissen, pesten, discriminatie, (seksuele) intimidatie of andere serieuze problemen tussen trainer en sporter of tussen leden onderling.

Voor wie?
Iedereen! Sporters, ouders, toeschouwers, vrijwilligers, begeleiders, trainers enzovoorts.

Wat doen we?
We luisteren naar je verhaal en gaan samen op zoek naar een goede oplossing.
Het woord ‘vertrouwenspersoon’ zegt het al: je kan bij ons je verhaal in vertrouwen vertellen.

Hoe zijn wij te bereiken?
Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .We zijn ook te bereiken op 06-81140219 (Hans) en 06-11958308 (Inez).

Wie zijn wij?
Hans van Veen (41) Getrouwd met Nathalie Barten (40) en vader van Gijs (7) en Pepijn (4).

Connectie met Korfbal
Ik ben gaan korfballen op mijn 8-ste jaar en sindsdien - met een kleine onderbreking tijdens mijn studie - lid van Albatros. Tot mijn 18e heb ik fanatiek gekorfbald en training gegeven en was ik bijna elke dag bij Albatros te vinden. Daarna kreeg ik ook andere interesses naast het korfballen en heb ik in diverse recreatieve teams gespeeld. Later ben ik actief geworden in het technisch kader van Albatros, eerst in het TB A-jeugd, later als voorzitter TC en ten slotte als bestuurslid technische zaken.

Hobbies
Momenteel kom ik weinig meer op de vereniging. Mijn oudste zoon Gijs is inmiddels fanatiek voetballer bij ASWH en ook ik trap tegenwoordig een balletje op dinsdagavond bij de ASWH Old-Star competitie. Mijn enige vaste taak voor de vereniging op dit moment is de jaarlijkse organisatie van het Vogeltoernooi, die ik dit jaar voor de laatste keer organiseer. Naast korfbal heb ik passies voor zeilen, goede wijn, films en mijn vak: alles wat met Leren en Ontwikkeling van mezelf en anderen te maken heeft.

Werk
Professioneel ben ik vanuit de Journalistiek, Marketing en Internet in de Learning en Development wereld gerold. Alles wat met Organisatieontwikkeling, Veranderkunde, Opleiding en Jobcoaching te maken heeft, pak ik met beide handen aan. Ik doe dit voor diverse organisaties in diverse branches. Gewoon omdat ikzelf graag voortdurend vooruit wil en mensen om me heen ook graag vooruit help. Ik doe dit sinds 6 jaar als zelfstandig ondernemer.

Ik hoop in mijn rol als vertrouwenscontactpersoon een luisterend oor te kunnen bieden en mensen zonder oordelen tot een oplossing te helpen die werkt voor de persoon en de vereniging.

Inez van Herpen (23)

Connectie met Albatros

Komend uit een echt korfbalgezin, ben ik al vroeg opgegroeid met korfballen. Ik begon op mijn 4e in de welpen en speel nu in Albatros 1. Daarnaast heb ik training gegeven en meegeholpen met de organisatie van verschillende activiteiten (jeugdkamp, feesten).

Hobbies
Mijn hobby is natuurlijk het korfballen en ik ben dan ook met grote regelmaat op de korfbal te vinden om te trainen, spelen of andere wedstrijden te kijken.

Werk
Ik heb vorig jaar mijn opleiding Klinische Psychologie afgerond. Sinds januari dit jaar ben ik in de praktijk werkzaam als basispsycholoog. Dit betekent veel gespreksvoering en hulp bieden aan mensen die dat nodig hebben. Vanuit dit oogpunt ben ik ook vertrouwenspersoon. Ik hoop dat mensen die ons nodig hebben, ons weten te vinden, zodat we naar je verhaal kunnen luisteren en op zoek kunnen naar een passende oplossing.