Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Van het bestuur, een terugblik

albatros bestuurTerugblik op 2014-2015: hoogte- en dieptepunten

Het seizoen 2014-2015 zit er bijna op. Een korfbalseizoen, waar wij met gemengde gevoelens op terug kijken.  De euforie aan het einde van het zaalseizoen met het kampioenschap en de promotie naar de Overgangsklasse en het verdriet dat zowel onze eerste als tweede selectie degradeerden en volgend seizoen een klasse lager moeten spelen.

Wij hadden natuurlijk dikke pech met al die blessures. In het eerste deel van het veldseizoen werd het tweede geteisterd met spelers en speelsters die geblesseerd waren en in het 2e deel van het veldseizoen waren de blessures bij het 1e fors. Een hoop heen en weer geschuif.
Met veel inventiviteit en de ondersteuning van oud- selectiespelers wisten wij bij elke wedstrijd  weer met een volle bezetting aan te treden. Jammer, uithuilen en volgend jaar opnieuw beginnen.
Bij de overige teams hebben wij heel wat kampioenen mogen huldigen. Petra, Peter en ikzelf hadden het er op zaterdag druk mee, want wij moesten soms van het ene naar het andere veld lopen om de bloemen te overhandigen. Maar wij deden het met plezier en het was altijd erg leuk om naar die trotse ouders te kijken. Ik heb menig traantje zien wegpinken.
De junimaand was in tegenstelling tot voorgaande jaren een druk bezette maand, elke zaterdag was er wel een activiteit. En dan na het juniorenkamp straks vijf weken geen activiteiten en dan starten de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer.
Op bestuurlijk niveau hebben wij in het afgelopen jaar veel gesproken over het meerjarenbeleidsplan.  Het plan is min of meer klaar en wordt hier en daar nog wat aangepast, zodat we dit op de ledenvergadering  van vrijdag 25 september met elkaar kunnen bespreken. Ambities die wij als vereniging in de toekomst willen waarmaken, realistisch of niet zullen een belangrijk onderdeel worden van de vergadering. Plan het vast in je agenda, want met hoe meer Albatrossers wij de plannen dragen hoe succesvoller wij kunnen zijn.
Maar .... nu eerst vakantie, lekker uitrusten van al het werk binnen of buiten Albatros, even vergeten, opladen en na de vakantie weer vol plezier aan de bak.
Namens het bestuur wil ik iedereen ontzettend hartelijk bedanken voor al het werk dat weer is verzet, om Albatros die club te laten zijn, waar wij met z’n allen trots op zijn.
Fijne vakantie, voorzitter Max van de Pol

In aansluiting op het bericht van de voorzitter wil ik nog vragen of iedereen die gaat stoppen, rustend lid wil worden of juist weer wil gaan spelen dit uiterlijk 30 juni aan mij door wil geven. Graag via de mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dit geldt ook voor adreswijzigingen!
Kijk meteen even of je de contributie voor het afgelopen jaar volledig voldaan hebt, of je misschien je rekeningnummer wilt aanpassen of het formulier voor automatische incasso al hebt ingevuld?
Nogmaals een herinnering aan alle commissies en blokken om de financiële gegevens van het afgelopen seizoen zo snel mogelijk te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het jaarverslag uiterlijk 19 juli a.s. naar mij.
Mede door alle inspanningen van onze vrijwilligers zijn er dit seizoen weer  veel activiteiten geweest, die door al het werk dat zij verricht hebben met heel veel succes  zijn verlopen. We hopen dan ook dat wij volgend jaar weer op al die vrijwilligers mogen rekenen. Mochten er nog mensen zijn die volgend seizoen ook iets voor Albatros willen betekenen dan bent u of jij uiteraard van harte welkom!
Voor informatie over de vacatures verwijs ik u graag naar Peter van Beelen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Voor nu wens ook ik iedereen een fijne vakantie toe en dat iedereen maar weer gezond en uitgerust aan het nieuwe seizoen mag beginnen.

Michelle Visser