Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Van de voorzitter

kerstballen roodwitKerst 2014.
Afgelopen zaterdag hielden wij bij Albatros het jaarlijkse kerstgala. Ontzettend veel werk werd verzet om deze jarenlange traditie tot een fijn feest te maken. Wekenlange voorbereiding was nodig om weer te komen tot deze sfeervolle entourage. Alle complimenten voor de mensen van Blitz, die dit gala weer succesvol hebben doen verlopen.
Kerst is een feest van vriendschap, vrede en omzien naar elkaar. Wij vieren het feest van de geboorte van Jezus. Hij leerde ons goed met elkaar om te gaan, iets voor een ander over te hebben, samen verdriet maar ook plezier te delen. Een feest van licht en warmte.

Bij Albatros willen wij ook wat voor elkaar over hebben, willen samenwerken en willen samen genieten van sport. Het is misschien wel niet voor niets dat wij een C van Christelijk voor onze naam hebben staan. Niet dat wij devotie uitstralen, maar dat wel diep van binnen willen laten zien. Laten zien dat wij ergens voor staan. Al die mensen die wekelijks aan het werk zijn om Albatros een stapje verder te brengen. Zij staan voor Albatros. Zij staan er voor die ander. Zij zijn blij voor die ander. Dat is ware vriendschap die je bij onze club ziet.

Kerst is een feest van vriendschap. Wij denken aan de geboorte van Jezus. Hij zorgde op jonge leeftijd al voor vrienden. De herders en de wijzen kwamen bij hem op bezoek. Laten wij de vriendschap die wij hebben bij Albatros vasthouden en als wij hem eens even dreigen te verliezen, terug te denken aan de wens die wij elkaar met Kerst geven.

Namens het bestuur van Albatros, wens ik jullie allemaal fijne Kerstdagen en goed en sportief 2015.
Max van de Pol, voorzitter