RB sports
Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de bestuursvergadering...

albatros bestuurOp 26 februari vergaderde het Albatrosbestuur weer

Wouter Nugteren gaf uitleg over zijn werkzaamheden voor de sponsoring. Hij is op dit moment de enige die sponsorzaken regelt. Wouter zal zijn taken voorlopig nog voortzetten, maar we gaan wel op zoek naar vervanging en versterking voor de sponsoractiviteiten.

De website wordt na de zomer geupgraded door de technische mannen Dick, Wilger en Robin.
Er hebben evaluaties plaatsgevonden met de trainers van 1 tot en met 4 en er heeft zich een nieuwe trainer voor A1 aangemeld. Met deze kandidaat zal een gesprek gehouden worden. De vacature voor het voorzitterschap van TB junioren staat nog open, maar Joren Zijderveld gaat het TB senioren versterken.

In maart start de PR voor het jubileumweekend. Op vrijdagavond 30 mei staat de officiele receptie gepland.
De eerste reacties op de sponsorloop zijn positief. Deze week is er de Sponsorloop On Tour waarbij leden van de jubileumcommissie alle teams bezoeken om de loop te promoten.
Blitz heeft in februari een feest georganiseerd met de nieuwe drank en horecaregels. Er zijn geen leden onder de 18 jaar aangesproken die drank hebben gedronken.
De wijnproefavond op 14 februari was een groot succes. Zo'n 25 leden, voornamelijk 40+, kwamen naar de kantine om de wijnproefcursus mee te maken en iedereen was laaiend enthousiast.
In 2015 staat de veldrenovatie op de agenda en we willen een werkgroepje formeren om hierover na te denken.
De volgende bestuursvergadering zal plaatsvinden op woensdag 26 maart a.s.