Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Het bestuur

Het bestuur van de ckv Albatros wordt gevormd door de voorzitter, penningmeester, secretaris en zes algemene leden met ieder hun eigen portefeuille. De leden worden steeds voor een termijn van 2 jaar benoemd. Het bestuur legt verantwoording af in de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Voorzitter Max van de Pol Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Linda Euser- Raaphorst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat Michelle Visser Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische zaken Roeland Barendregt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nevenactiviteiten Vacature Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vrijwilligersbeleid Vacature Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Fondsenwerving Max van de Pol Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kantine en beheerszaken Eugène Biemans Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Communicatie en P.R. Vacature Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uit de bestuursvergadering

albatros bestuurTijdens de bestuursvergadering van 19 september jl. zijn veel onderwerpen besproken
Roeland Barendregt heeft aangegeven zitting in het bestuur te willen nemen en de portefeuille technische zaken te behartigen. Wij zijn erg blij dat hij binnen zijn omvangrijke taak bij Albatros nog ruimte heeft weten te vinden om deze bestuursverantwoordelijkheid op zich te nemen. Op de komende ledenvergadering zal Roeland worden voorgedragen en wij hopen natuurlijk dat de leden van harte instemmen met deze voordracht.

Lees meer...

Van het bestuur, een terugblik

albatros bestuurTerugblik op 2014-2015: hoogte- en dieptepunten

Het seizoen 2014-2015 zit er bijna op. Een korfbalseizoen, waar wij met gemengde gevoelens op terug kijken.  De euforie aan het einde van het zaalseizoen met het kampioenschap en de promotie naar de Overgangsklasse en het verdriet dat zowel onze eerste als tweede selectie degradeerden en volgend seizoen een klasse lager moeten spelen.

Lees meer...

Van de voorzitter

kerstballen roodwitKerst 2014.
Afgelopen zaterdag hielden wij bij Albatros het jaarlijkse kerstgala. Ontzettend veel werk werd verzet om deze jarenlange traditie tot een fijn feest te maken. Wekenlange voorbereiding was nodig om weer te komen tot deze sfeervolle entourage. Alle complimenten voor de mensen van Blitz, die dit gala weer succesvol hebben doen verlopen.
Kerst is een feest van vriendschap, vrede en omzien naar elkaar. Wij vieren het feest van de geboorte van Jezus. Hij leerde ons goed met elkaar om te gaan, iets voor een ander over te hebben, samen verdriet maar ook plezier te delen. Een feest van licht en warmte.

Lees meer...

Van het bestuur ....

De laatste bestuursvergadering bestond uit het uitwerken van de punten die uit de ledenvergadering naar voren zijn gekomen. In de eerste plaats hebben wij de portefeuilles onderling verdeeld. Het was even wennen nu Monique en Anton afscheid hadden genomen, maar wij zijn er toch uitgekomen om de portefeuilles te verdelen.
Op de website is te lezen welk bestuurslid voor welke portefeuille verantwoordelijkheid draagt. Helaas konden wij één portefeuille nog niet verdelen. Peter van Beelen heeft de verantwoordelijkheid genomen voor de nieuwe portefeuille vrijwilligerswerving. Dat betekent dat de portefeuille nevenactiviteiten nog vacant is. Het zou fijn zijn als één van de leden zich als vrijwilliger zou melden bij Peter van Beelen om deze portefeuille in het bestuur op zich te willen nemen.

Lees meer...

Albatros houdt ledenvergadering

bestuurDe korfbalvereniging Albatros hield afgelopen zaterdag haar jaarijkse ledenvergadering. De eerste vergadering onder de nieuwe voorzitter Max van de Pol werd slecht bezocht, maar leverde wel een avondvullend programma op.

Na het behandelen van de jaarverslagen van de diverse commissies was er aandacht voor de jaarrekening en de begroting van de club. Ondanks een goede kantineomzet en een succesvolle jubileumviering vielen de inkomsten dit seizoen tegen waardoor de penningmeester zich genoodzaakt ziet de contributie per 1 oktober 2014 met € 0,25 per categorie te verhogen.

Lees meer...

Uit de bestuursvergadering...

albatros bestuurAan het eind van het korfbalseizoen 2013-2014 zijn er vier bestuursleden aftredend Anton stelt zich niet herkiesbaar, Monique, Linda en Peter zullen zich nog beraden op het verlengen van hun bestuurslidmaatschap.
De technische commissie is nog op zoek naar een trainer voor de A1. Als er meer nieuws te melden valt, komen wij hier zeker op terug. 

Het jubileum nadert met rasse schreden. Er hebben zich al heel wat mensen aangemeld die uitgenodigd zijn voor de receptie en daar ook gehuldigd zullen worden als jubilaris.

Lees meer...