Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Aanmelden basiscursus reanimatie met AED

reanimatiecursusSinds de opening van ons sportcomplex in 2005 zijn er dagelijks tientallen tot honderden mensen aanwezig. Sporters en vrijwilligers, maar ook ouders en andere supporters.
Natuurlijk hoop je het niet mee te maken, maar het kan zijn dat er iets gebeurt met iemand als jij daar rondloopt. Gelukkig hebben we een AED hangen. Maar weet jij waar die hangt en wanneer en hoe je hem moet gebruiken?
Voor iedereen die dat niet weet, bieden Albatros en Conventus binnenkort geheel kosteloos een basiscursus reanimatie met AED aan.
Heb je interesse om deel te nemen aan deze cursus, stuur dan uiterlijk 1 juni een mailtje naar:
leden van SV Conventus: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
leden van CKV Albatros: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met sportieve groet,
Christi Stam en Mirjam Hol-Laging

 

Albatros viert haar verjaardag

65 jaar taartAlbatros werd opgericht op 29 mei 1954
Op woensdag 29 mei viert onze club dus haar 65e verjaardag. Deze prachtige leeftijd wordt niet groots gevierd, maar er wordt wel aandacht besteed aan de pensioengerechtigde leeftijd. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom om in de kantine een stukje taart te komen eten!
Op het veld zijn er bovendien tegelijkertijd wat activiteiten voor jong en oud.

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 18 mei

Afb uitslagenEen aantal Albatrosteams heeft goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap
Senioren 3, A1, B1, B3, C2, E2, E6 , E8 en F3 blijven bovenaan in hun poule meedraaien. 
De wedstrijd tussen Albatros 3 en GKV 3 werd op het warme Albatrosveld een zware strijd voor beide teams. De thuisploeg kwam binnen de minuut met 0-1 achter maar nam tegen de jonge Gorinchemse ploeg vervolgens het heft in handen.

Lees meer...

Zaterdag het Eurosongfestival in de Albatros Kantine!!

songfestival 2019Wees gerust, je hoeft niet zelf te gaan zingen. Maar aanstaande zaterdagavond is de kantine geopend voor alle Eurosongfestivalliefhebbers van Albatros. Onder het genot van een drankje kan je gezellig komen kijken naar de verrichtingen van onze eigen Duncan Laurence in Tel Aviv. Gaat het Nederland na Corry Brokken, Teddy Scholten, Lenny Kuhr en Teach-In weer lukken om het Europese liedjesspektakel te winnen? Volg de spannende uitslag in de kantine.
We regelen een groot scherm in de kantine. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Toegang is gratis.
Tot zaterdag!!
Peter

 

Uitslagen zaterdag 11 mei

Afb uitslagenMet 16 overwinningen en 16 nederlagen was Albatros qua uitslagen op zaterdag 11 mei volledig in balans
Vooral de senioren en de B- en C-teams van de club waren goed op dreef met negen zeges en een gelijkspel, maar daarentegen verloren alle D-teams hun wedstrijd.
Er waren prima overwinningen voor de standaardteams senioren 1, A1, B1 en C1, maar D1, E1 en F1 verloren. Het eerste reisde naar Tjoba voor de belangrijke vierpuntenstrijd tegen de Zeeuwen.

Lees meer...

Geboren: Manou

Manou 2Op dinsdag 7 mei jl. is het gezin van Monique van der Net en Daan Euser uitgebreid met de geboorte van dochter Manou Lauren Mia
Manou woog bij haar geboorte 3940 gram en is een gezonde lange meid van 54 cm. We feliciteren Monique, Daan, broertje Noud en de rest van de familie met deze gebeurtenis. Voor wie een kaartje wil sturen: Van Maerlantstraat 4, 3351 EX Papendrecht.

 

 

Voorbereiding seizoen 2019-2020

Afb nieuwsbriefHet einde van het seizoen nadert met rasse schreden 
De technische blokken zijn volop bezig om iedereen weer een plekje in een team voor het volgende seizoen te geven. Als je het komend seizoen om wat voor reden dan ook wilt stoppen met korfballen, verzoek ik je dit via een mailtje door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , liefst voor 31 mei a.s. in verband met de opgave aan het KNKV.
Ook als je rustend lid wilt worden of juist weer competitie wilt gaan spelen verneem ik dat graag. Melden bij het betreffende technische blok alleen is niet voldoende!  
Bedankt, secretaris Michelle Visser