Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Vrienden van Albatros 1 jaar

vv-ckv-albatros2Beste Albatrossers,

De Vrienden van Albatros bestaat in Maart alweer een jaar. Dus het is weer tijd voor een nieuwsupdate vanuit de sponsorcommissie. Allereerst verwelkomen wij Adinda Overgaauw als nieuwe lid van de Club van 100.  Zoals jullie op het sponsorbord in de kantine kunnen zien is er nog genoeg ruimte voor nieuwe leden! Wil jij ook Albatros een warm hart toedragen voor een bedrag van slechts €50 en/of €100? Word dan gauw lid van de Vrienden van Albatros via de link. De mensen die mondeling een toezegging hebben gegeven, graag ook het formulier invullen via de website.

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 16 februari

Afb uitslagenIn de tiende competitieronde was het dan eindelijk raak, twee keer winst voor de seniorenselectie
Tot dan toe was er telkens winst voor één van beide teams en was het voorgevoel bij het vlaggenschip al slecht wanneer de reserves hun wedstrijd in winst hadden omgezet. Andersom pakte het eerste team wel punten als het 2e verloren had, maar dat gebeurde in 2019 pas één keer.
De belangen waren zaterdag derhalve erg groot en daar waren beide teams van doordrongen.

Lees meer...

Nieuws van het fluitfront (2)

scheidsrechter-275x300De laatste weken is er volop nieuws van het fluitfront 
Bijna alle B-spelers uit B1, B2 en B3 hebben inmiddels een E- of F-wedstrijd onder begeleiding gefloten en de eerste angst overwonnen. Ook voor de A-spelers is er regelmatig begeleiding indien gewenst en zo zetten onze jeugdspelers hun eerste schreden op het fluitfront.
De jwl-groep kan wel wat uitbreiding gebruiken, dus mocht je het fluiten echt heel leuk vinden, laat het de commissie FLUIT even weten?

Lees meer...

Van zaal naar veld (deel 2)

Albatros-Achilles 9 septemberHet zaalseizoen duurt nog zeven weekenden en het veld komt al in zicht
Op de zaterdagen 23 februari en 2 maart is er een beperkt (breedte)programma. Weet je dat je dan op vakantie bent en daardoor wedstrijden mist, schrijf je dan nu alvast af op de website? Geef ook aan de trainers door dat je er niet bent.
Vanaf 9 maart gaan we weer vol door tot en met zaterdag 30 maart.

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 9 februari

Afb uitslagenEr was op zaterdag 9 februari een iets negatieve balans voor de Albatrosteams
In 31 optredens werd 13 keer gewonnen, drie maal gelijkgespeeld en dus werd er 15 keer verloren. Positief waren de winstpartijen van senioren 2, 3, 4 en 6. Het 2e seniorenteam van Vincent de Kreek nam revanche op de in december verloren gegane wedstrijd tegen Rust Roest 2. In die wedstrijd leidde de Zwijndrechtse ploeg constant, maar stond bij het eindsignaal toch met lege handen. In de Develsteinhal stond een gedreven team dat niet van plan was om opnieuw de kaas van het brood te laten eten.

Lees meer...

Uit de bestuursvergadering

albatros bestuurAfgelopen maandag 4 februari heeft het bestuur weer vergaderd
Wij waren voltallig aanwezig en hebben veel zaken besproken. Als bestuur hebben wij nogmaals onderschreven dat wij afstand nemen van de Nashvilleverklaring. Wij willen nogmaals benadrukken dat Albatros een open vereniging is, waarin iedereen van harte welkom is. Met elkaar beleven wij plezier aan onze sport en het clubleven dat daar bij hoort. Daarvan willen wij niemand uitsluiten, maar met elkaar zijn wij Albatros.

Lees meer...

Uitslagen zaterdag 2 februari 2019

Afb uitslagenAlbatros B1 heeft de zogenaamde “Vorentscheidung” in de 1e klasse G geforceerd
De terugwedstrijd tegen het Gorinchemse GKV werd met 16-6 gewonnen en nu is de ploeg van Caroline en Kees al vijf punten los van de achtervolgers. De ploeg begon toch wat nerveus aan de wedstrijd, want de uitwedstrijd leverde immers een teleurstellende 7-7 op. Ondanks de zenuwen was het team toch scherp en werd vlak voor rust met de makkelijk scorende Albatrosheren een gaatje geslagen: 10-2.

Lees meer...