Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van ..... Valerie van der Hoek

penDankjewel Martijn voor de pen! Maar waar ga ik over schrijven? 
Korfbal doe ik al een tijdje, op 4 april 2015 speelde ik met C5 mijn eerste wedstrijd. Hiervoor heb ik geturnd bij O&O, daarna gedanst bij Mikado, gevolgd door muziekles. Ieder jaar deed ik mee met het schoolkorfbaltoernooi met de Julianaschool. In de brugklas op het Develstein College kwam ik bij Naomi Nunnikhoven in de klas. Zij vertelde over Albatros en zo kwam ik weer in aanraking met korfbal. Ik heb toen een paar keer mee getraind in de zaal en op het veld meespelen in de competitie.

 

Ondertussen was mijn zusje Frederique ook begonnen met korfballen in de F. 
Samen met Isis Schipper, die ook net begon, kwam ik in C5 dat onder leiding van Peter van Beelen en Frank Nunnikhoven stond. 
Na C5 kwam ik terecht in C4 waarbij we werden getraind en gecoacht door Tonnie Carton. Hierbij zijn we TVDWVDW geweest waarbij we verkleed gingen trainen in onesies. Na C4 kwam ik in B5. Matthijs van Joolingen trainde ons en Jasmijn Kremers stond op zaterdag ons lang de lijn te coachen. 
Van B5 gingen de meesten van ons team naar de B4. Martijn Smeulers werd onze trainer en Jasmijn bleef ons coachen, later hebben Mark Buitendijk en Nynke Kannegieter dit overgenomen. Toen werden we in de zaal zelfs kampioen, wat we niet hadden bedacht. We hadden toen voor de grap verschillende weddenschappen gemaakt aan het begin van het seizoen. Zoals in de sloot springen als we kampioen zouden worden. Uiteindelijk hebben we dit niet gedaan omdat het te koud was. 
Dit jaar zit ik in een team met vooral spelers waar ik eerder ook mee heb gespeeld, we zijn een vrienden team dat goed op elkaar is ingespeeld. Bijna iedere zaterdag ben ik ook op het veld te vinden als jeugdscheidsrechter waarbij ik de F en de E fluit. Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen want zo eng is het niet!

Volgend jaar doe ik havo examen en hierna ben ik van plan om Creative Business te studeren in Rotterdam. Maar nu moet ik de pen doorgeven aan iemand anders, maar wie? Ik denk dat u, Max van de Pol, een leuk verhaal kan schrijven.