Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van ....Fred Willemstein

penHoi Malel bedankt voor de pen
Ik dacht ik kom er iedere keer nog goed vanaf, maar nu is het dan zo ver. Het heeft wel even op zich laten wachten maar dat heeft zijn redenen. Ik ben denk ik zo’n 9 jaar geleden door mijn dochter Anouk bij Albatros terecht gekomen. Via schoolkorfbal is ze erachter gekomen dat ze op korfbal wilde en zo kwamen we bij Albatros wat natuurlijk een toffe superleuke vereniging is.
Ikzelf heb altijd gevoetbald tot een hernia mij nekte en ik de beslissing moest nemen om te stoppen.

Bij de voetbal ben ik ook nog trainer/ coach geweest van mijn zoons. Vroeger toen ik net met mijn vrouw samenwoonde moest ik niets van korfbal weten. Als we aan het afwassen waren keek ik altijd naar twee verenigingen, weet niet precies welke twee maar nu zit Movado daar.
Maar eenmaal bij Albatros vond ik het toch ook wel heel erg leuk en de mentaliteit van de supporters is ook heel anders dan bij de voetbal. Ook word je gelijk goed opgevangen door iedereen die met de vereniging verbonden is. Zo komt het dus ook dat ik al bijna 8 jaar bij de BBB-groep zit. Anouk zat al vanaf de F-jes op korfbal, waar ook natuurlijk Marèl de Heer, Lisette Krol en Daphne Boone bij zaten, dus de moeders (Claudia, Anja en Yvonne) zeiden toen tegen mij …kom anders een keertje mee trainen? Dat heb ik gedaan en ben sindsdien bij de BBB, een hele gezellige en sportieve groep.
We trainen het hele jaar door buiten met korfballers en niet-korfballers (zoals ik). Ook de uitjes zoals afsluiting seizoen, nieuwjaarsbowlen,en het paalschieten zijn bbb gezellig. Dus voor diegene die zin hebben om een keertje mee te trainen iedereen is van harte welkom, met of zonder korfbal achtergrond!
Ook heb ik nog een jaartje C2 getraind/ gecoacht, eigenlijk uit nood omdat ze geen trainer hadden en omdat Anouk ook in het team zat zei ik dat ik het wel wilden doen (samen met Marc v.d Biezen). Dus samen trainingen geven (gemaakt door Margreet) en wij waren assistent. Toen ging Anouk na twee wedstrijden naar B3 en dacht ik "ja lekker dan" want dat wordt lastig met wedstrijden maar ik heb het seizoen wel afgemaakt (zeg je A moet je ook B zeggen).
Ik zit nu voor het tweede seizoen bij het midweekteam, dus wedstrijden spelen (moet niet gekker worden) en dan ook nog in het 1e seizoen kampioen worden. Dit seizoen heb ik niet veel gespeeld door een ellendige kuitblessure maar in het voorjaarseizoen gaan we weer knallen. Ik ben alweer een aantal weken aan het trainen dus moet goed komen.
Ook ben ik dit jaar begonnen met training geven aan het G-team, dat vind ik zo leuk om te doen…. als je ziet hoeveel plezier die gasten hebben op de trainingen en met de wedstrijden. Nu moet ik natuurlijk ook nog gaan verzinnen wie ik met de pen ga opzadelen? Ik heb er lang over nagedacht maar de pen gaat naar iemand die ik al heel lang ken van kleins af aan: Demi van de Tor.


Fred Willemstein