Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van ....Marèl de Heer

penNou dank je wel hoor Appie voor de pen! Eigenlijk wist ik niet eens dat de pen bestond, dus ja, vandaar dat het iets langer heeft geduurd dan gepland. Ik moest even kijken wat de bedoeling was. Appie, jij hebt de pen gekregen van Daphne, die bij mij in B1 speelt. Het meeste wat zij heeft geschreven geldt dan dus ook voor mij, want wij zitten al 9 jaar bij elkaar in het team. Alleen begon ik de eerste weken van mijn korfbalcarrière in de F3, daarna kwam ik in het zaalseizoen in de F2 bij Daphne.

 

Het volgende jaar zat ik in de F1 en zo ben ik naar de E1, D1, C1 en nu de B1 gegaan.

In de D1 zijn we hoofdklasse gaan spelen en hebben we in de finale gestaan van de Zuid-Holland Korfbal Cup. Helaas hebben we deze wedstrijd niet gewonnen, maar wat een leuke ervaring was dat!

Toen ik het eerste jaar in de C1 speelde,heb ik mij geplaatst voor het regioteam Dordrecht. Samen met Damian, Jorien en Thomas. We hebben ons toen na de pre-challenge geplaatst voor de Korfbal Challenge, die in het Topsportcentrum Rotterdam gespeeld werd.
Ik vond het jammer dat er 16 spelers geselecteerd waren. Hierdoor heb je weinig speeltijd en kan je niet echt een team opbouwen. Wel moet ik zeggen dat ik er vrienden/vriendinnen bij andere verenigingen aan over heb gehouden en het een leuke ervaring is geweest.

Wat mij in de C1 echt is bijgebleven is dat we 2x naar het NK zijn geweest!
In de zaal zijn we 4e geworden en op het veld zijn we Nederlands Kampioen geworden. Wat een feest was dat in Nuenen. Al die supporters die langs de lijn stonden, dat geeft echt een kick!
Doordat we op het veld en in de zaal kampioen zijn geworden in de eerste klasse, speelt nu de C1 ook in de Hoofdklasse. Jammer dat ik zelf niet nog een jaar mee mocht doen, maar we proberen te knallen met de B1. Zo hopen we met Kees en Caro (+Alpaci) ook de Hoofdklasse te bereiken.
Vandaag hebben we onze eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen GKV B1. We speelden zeker niet onze beste wedstrijd en hebben jammer genoeg 7-7 gespeeld.

Sinds dit jaar train ik de Welpen en dat vind ik super leuk.

Ik vind Albatros een hele leuke vereniging die enorm veel organiseert voor de leden.
Graag kijk ik bij het eerste team, we zijn er dan vaak met het hele team. Vanavond gaan we ze ook weer aanmoedigen.

Nu moet ik de pen nog doorgeven….
Dit was even denken, maar ik geef hem door aan mijn grote vriend Fred Willemstein.
Hij rent zich rot tijdens de wedstrijden bij het midweekteam en in de winter de trainingen bij de BBB, maar daar zal hij jullie vast alles over vertellen in zijn stukje.

Groetjes Marèl