Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van .....Albert-Jan van der Maten

penYeaaaaaaaah de Pen, super leuk……!! Daphne bedankt!! 
In jouw verhaal schrijf je het volgende: ‘’ Nu zit ik in de B1, een super gezellig team bestaande uit Jorien, Thijmen, Damian, Thomas, Marèl, Lisette en Anouk en met de super leuke trainers Kees en Caroline. Terwijl ik dit schrijf hoop ik dat we aanstaande zaterdag kampioen worden.’’ Ik heb die wedstrijd gezien, jullie zijn kampioen geworden en hebben super goed gespeeld! 
Ik ben Appie, 29 jaar alweer en zit volgens mij sinds de Dtjes op korfbal. 

Van de D tot de A heb ik gekorfbald, daarna ben ik een tijdje gestopt totdat er een groepje senioren een vriendenteam wilde starten. Inmiddels speel ik alweer 4 jaar in het 7e, een ontzettend leuk en gezellig team. Wij worden af en toe ook nog wel eens kampioen. De dag dat jij met B1 kampioen werd hadden wij ook onze kampioenswedstrijd…. Helaas hebben wij toen net niet gewonnen. 

Naast het korfballen ben ik ook actief geweest voor de vereniging als vrijwilliger. Zo heb ik een aantal jaar training gegeven en in verschillende commissies gezeten zoals het Abje, Tb-Jeugd en het AC. Ook heb ik nog een tijdje achter de vrachtwagen gehangen om oud papier op te halen. Af en toe sta ik ook nog achter de bar of in de keuken.

Natuurlijk ga ik volgend jaar ook weer mee op het Jeugdkamp van Albatros, het leukste weekend van het seizoen! Ik heb nu al ontzettend veel leuke herinneringen aan Albatros zoals Kampen, Feestjes, Medewerkers avonden, Oudejaarsfamiliedagen en Vossenjachten in Scheveningen. Natuurlijk hoop ik dat er nog vele mooie herinneringen bijkomen!

En dan mag ik de pen doorgeven toch? Uhm…. Wie oh wie….. Pfff wat een regels en de Pen scheidsrechter zit er bovenop….. Maar ik wist al direct aan wie ik de Pen zou geven hoor!

Toen ik de Pen van Daphne kreeg wist ik het meteen! Ik kan me nog goed herinneren dat ik Daphne voor het eerst in de kampgroep had, samen met een vriendinnetje…. volgens mij was het ook jullie 1e kamp!

Marèl de Heer succes!!!