Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van ....Isis Schipper

penHéél erg bedankt Mark voor de pen! Ik snap alleen niet waarom je mij de pen hebt gegeven én waarom je mij de grootste praatjesmaker van B4 noemt…☺ Ik zit pas 3 jaar op korfbal. Op 4 april 2015 speelde ik mijn eerste wedstrijd in het super gezellige C5 van Peter van Beelen en Hans Nunnikhoven. Ik ben dus pas aan het eind van het seizoen begonnen. 
Voordat ik op korfbal kwam zat ik op dansen en hockey. Ik heb ongeveer 3 jaar gedanst en 4 jaar gehockeyd. Toen ik op hockey zat heb ik altijd geroepen dat ik nooit op korfbal zou gaan, omdat ik het helemaal niks vond.

Mijn broertje Rens korfbalde wel. In groep 8 heb ik uiteindelijk mee gedaan aan het schoolkorfbaltoernooi. Ik zat in het ‘niet-korfballers-team’ van onze school (het Akkoord) en we zijn in de finale gekomen. Na het schoolkorfbaltoernooi vond ik korfbal toch wel erg leuk, zelfs leuker dan hockey. Ik mocht proeftrainingen gaan doen in het team van Michel en Tonnie Carton. Uiteindelijk ging ik op korfbal en kwam ik nieuw in C5 samen met Valérie van der Hoek. Ik leerde toen ook mijn beste vriendin Naomi Nunnikhoven kennen. Gelukkig zijn we altijd bij elkaar in het team gebleven.

In het nieuwe seizoen kwam ik in C4 bij Tonnie Carton, ze zou ons tijdelijk trainen en coachen maar gelukkig is ze gebleven! Ook dat was een super leuk team en we hebben erg veel geleerd van Tonnie. Toen we TVDWVDW waren hebben we met het hele team in een onesie getraind en met pruiken op. We hebben toen veel filmpjes en foto’s gemaakt.

Daarna zat ik in B5 bij Matthijs van Joolingen en Jasmijn Kremers. Het was een heel meidenteam. Dat was erg gezellig en stond garant voor veel kletspraat. We hebben dat jaar meer gekletst dan gekorfbald, hahaha!

Nu zit ik in B4 bij Martijn Smeulers, Mark Buitendijk en Nynke Kannegieter. In het eerste deel van het seizoen was Jasmijn Kremers onze coach en later hebben Mark en Nynke het van haar over genomen. Het is een super gezellig team en we zijn erg fanatiek met zijn allen. In de zaal zijn we kampioen geworden, iets wat we aan het begin van het seizoen echt niet hadden verwacht. Nu heb ik ook eindelijk een beker en hoeft mijn broertje Rens mij niet meer uit te lachen dat hij de enige is met bekers. Een deel van de kampioenstaart die we hadden gekregen, hebben we in het gezicht van Martijn gegooid. Was lekker hè Martijn?!

Naast dat ik zelf korfbal, ben ik ook nog jeugdscheidsrechter. Ik fluit de F en de E en ik vind het erg leuk om te doen. Ik ben er erg trots op dat er uit mijn team 4 jeugdscheidsrechters zijn: Valérie, Kyran, Kevin en ik. Er is volgens mij geen enkel ander (jeugd)team die zoveel jeugdscheidsrechters levert. We zijn écht wel gemotiveerd hoor, al lijkt het soms van niet! ☺

Volgend jaar wil ik misschien ook wel een jeugdteam coachen. Dit jaar heb ik dat niet gedaan, omdat ik in mijn examenjaar zit. Het lijkt mij super leuk om te doen. Ik heb het vorig jaar gedaan met een team van mijn oude basisschool bij het schoolkorfbal , dus ik heb al een beetje kunnen oefenen.

Dit jaar is helaas mijn laatste jeugdkamp want ik ga volgend jaar naar de A’s. Ondanks dat ik nog niet zo lang korfbal ben ik toch 3 keer mee geweest op kamp en ga ik dit keer voor de 4de en de laatste keer mee op jeugdkamp. Stiekem ben ik eigenlijk op korfbal gekomen voor het kamp want ik hoorde altijd van Rens dat het altijd super tof is en hij had gelijk…!

Genoeg ‘praatjes gemaakt’ voor nu!

Ik heb begrepen dat ik de pen moet doorgeven aan een man die 15 jaar ouder is (of jonger, maar dat kan niet want ik ben zelf 15), maar zoveel “ouwe mannetjes” die de pen nog niet hebben gehad, ken ik niet dus ik moest er lang over nadenken.

Ik heb iemand gevonden waarvan ik zeker weet dat hij een nog grotere praatjesmaker is dan ik ben. Frank Nunnikhoven… ik ben benieuwd hoeveel A4-tjes jij kan vol pennen. Succes