Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van ....Anouk Willemstein

penHallo allemaal, ik heb de pen gekregen van mijn grote vriend Peter
Toen ik dat hoorde was mijn eerste reactie, wat is de pen. Ik zit nou al ongeveer 8 jaar op korfbal ,bij Albatros natuurlijk ,maar nu weet ik het gelukkig. Nou wat heb ik te vertellen over me zelf, ik ben Anouk Willemstein en ik zit in B2 met een super leuk team natuurlijk en een geweldige coach John. Ik ben met korfbal begonnen in de F2. Daarna heb ik in F1, E1, D1, C2 en B3 gekorfbald. In de D1 heb ik met mijn team mee gedaan aan de Rijnmond cup.

Dat was superleuk en spannend. Bij de finalewedstrijd hadden we zelfs eigen busvervoer! Dat is de leukste ervaring geweest die ik tot nu toe heb meegemaakt. Een hele zaal vol publiek met toeters en trommels. Iedereen zijn naam werd een voor een omgeroepen. Dat was best wel spannend.

Ik ben ook al een aantal keren kampioen geworden, ik denk 6 keer, maar we gaan natuurlijk voor de 7e keer! Ook met het paalschiettoernooi heb ik bekers verzameld. Ik ben daar 3 jaar achter elkaar kampioen mee geworden wat ik totaal niet had verwacht.

Ik heb al veel leuke dingen mee gemaakt. Als er feesten of andere dingen te doen zijn ,stem ik daar altijd in mee natuurlijk. Ik ben ook altijd al mee gegaan met jeugd korfbal kamp en het is echt een aanrader om mee te gaan. We doen veel spellen en zingen het kamplied. En verder hebben we ook veel lol op de slaapzaal waar je met een groep van dezelfde leeftijden en teamgenoten bij elkaar ligt. Mijn grote vriend Peter en zijn team organiseren dat en het is echt altijd super gezellig.

Ik hoop nog lang te blijven korfballen. Dit jaar geef ik zelf voor het eerst training en dat doe ik aan de welpen. Dat vindt ik echt heel leuk om te doen en het lijkt mij ook een super leuk team. en waarom ik korfbal leuk vind is dat het een team sport is en dat iedereen je aan moedigt en vertrouwen in je heeft, en het is natuurlijk super gezellig.

Ik moet natuurlijk ook nog bedenken aan wie ik de pen door ga geven. Ik had al verschillende gedachtes maar moet er natuurlijk wel 1 kiezen dus ik geef de pen door aan Michel Carton. Dat is mijn trainer van vorig jaar. We hadden een heel gezellig jaar. Bedankt daarvoor. Ik zou het zo nog een keer over doen.