Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van ..... Eugène Biemans

penBeste Metha, bedankt voor de pen, daar heb ik toch al jarenlang op gewacht
Na een reminder van Petra en een onzinnig argument van mijn kant dat de inkt op was toch maar in de pen gekropen. 
Ik kom van oorsprong uit Ulvenhout, een pittoresk dorpje bij Breda gelegen in het wonderschone Brabant. Mijn wederhelft heeft me echter weten te verleiden tot een verhuizing naar eerst Zwijndrecht en nu inmiddels alweer 17 jaar Hendrik Ido Ambacht.

Lees meer...

Uit de pen van ......Metha van der Net

penOmdat een mailverslag van onze reis naar Suriname niet bij zijn vader Wout Nugteren terecht kwam maar bij Wouter was ik dus gelijk in beeld voor het krijgen van de pen !
Alweer bijna 25 jaar rustend lid en vanaf mijn 17e begonnen als spelend lid dus al heel veel jaren verbonden met Albatros. Dan ga je bedenken hoe begon het allemaal ook alweer?
Op mijn 18e had ik verkering met Jan en werkte ik niet meer op de zaterdagen in de zaak van mijn vader dus kon ik gaan korfballen. Na enkele jaren kwam ik al in het 2e team en dus in de selectie.

Lees meer...

Uit de pen van ..... Wouter Nugteren

penBedankt, Corine voor de pen!
Wat een leuk stukje heb je geschreven, ik zal mijn best moeten doen om het niveau van de pen niet teveel te laten dalen… 
Zoals jullie misschien gemerkt hebben heeft de pen na Corine haar verhaal heel even stil gelegen, ik dacht namelijk als ik nou wacht tot begin januari dan kan ik gelijk alle Albatrossers in 1x een gelukkig nieuwjaar wensen. Dus via deze weg wens ik iedereen een gelukkig nieuwjaar! Ik denk dat het belangrijk is dat we er dit jaar (weer) een jaar van maken waarin we zo goed als mogelijk proberen de gezelligheid en de sportieve prestaties binnen de club hand in hand te laten gaan.

Lees meer...

Uit de pen van .....Corine Letterman

penBedankt Max voor de Pen
Je weet zelf hoe blij ik ermee ben, want je hebt er al extra rondjes voor mogen rennen op de training (hihi). Als eerste zal ik mezelf maar even voorstellen. Ik ben Corine en zit al 13 jaar op korfbal. Naast dat ik zelf al 13 jaar korfbal geef ik ook al een aantal jaar training. Ik ben begonnen in F4 en had toen als trainster Deborah. We zijn toen ook kampioen geworden in het buitenseizoen. Dit was een heel leuk jaar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer precies weet in welke teams ik allemaal gezeten heb,

Lees meer...

Uit de pen van ....Max Nunnikhoven

penHoi ik ben Max Nunnikhoven, ik ben 8 jaar oud en korfbal in E6. We zijn net kampioen geworden en mijn coach heet Corine Letterman. De kampioenswedstrijd wonnen we met 5-1 en ik heb ook nog gescoord. Vorig jaar zat ik in F2 en daarvoor in F5. 
Ik vind het heel leuk op Albatros en ben ook al drie keer mee op kamp geweest. Mijn broer Thom zit in D1 en mijn ouders, Laura en Frank, hebben ooit ook gekorfbald.
Ik heb een eigen youtube kanaal met twee filmpjes erop. Professor Max maakt Windei en Professor Max maakt regenboog. Op zaterdag ben ik vaak de hele dag op het korfbalveld.

Lees meer...

Uit de pen van ....Jasmijn Goud

penBedankt voor De Pen Max! 
Ik zal jullie vertellen hoe ik in aanraking ben gekomen met de gezelligste sportvereniging van Zwijndrecht. 
Voordat ik ben gaan korfballen heb ik eerst nog een aantal andere sporten gedaan. Eerst ben ik begonnen met turnen bij O&O en later dit gecombineerd met reddingszwemmen en paardrijden. Maar alle drie de sporten vond ik eigenlijk niet altijd zo gezellig en miste ik het gezamenlijke spelen. In mijn vrije tijd was ik namelijk altijd op het voetbalveldje aan het einde van de straat te vinden.

Lees meer...

Uit de pen van ..... Max van de Pol

pen


Dank je wel Valerie dat ik van jou de pen heb gekregen
Het is wel een uitdaging om een leuk verhaal te schrijven. Aan de andere kant over Albatros kun je veel leuke verhalen vertellen.
Ik ben Max van de Pol. 63 jaar oud, getrouwd zes (schoon)kinderen en wij hebben vijf kleinkinderen. Ik werk inmiddels al 41 jaar in het onderwijs. Tegenwoordig ben ik directeur kwaliteit en personeel bij PIT kinderopvang en onderwijs. Eerst moet ik iets opbiechten, ik heb nooit gekorfbald. Gelukkig altijd wel gesport.

Lees meer...

Uit de pen van ..... Valerie van der Hoek

penDankjewel Martijn voor de pen! Maar waar ga ik over schrijven? 
Korfbal doe ik al een tijdje, op 4 april 2015 speelde ik met C5 mijn eerste wedstrijd. Hiervoor heb ik geturnd bij O&O, daarna gedanst bij Mikado, gevolgd door muziekles. Ieder jaar deed ik mee met het schoolkorfbaltoernooi met de Julianaschool. In de brugklas op het Develstein College kwam ik bij Naomi Nunnikhoven in de klas. Zij vertelde over Albatros en zo kwam ik weer in aanraking met korfbal. Ik heb toen een paar keer mee getraind in de zaal en op het veld meespelen in de competitie.

Lees meer...

Uit de pen van .....Martijn Smeulers

penBedankt voor de pen Demi, ik had het er wel een beetje naar gemaakt
Toch zal er nog op gepaste wijze wraak worden genomen. Mijn glorieuze korfbalcarrière begint niet eens zo lang geleden (vergeleken met de leeftijd van de club), alvast excuses als het allemaal wat nostalgisch en of weemoedig klinkt. Je had toen geen E en F, maar Q en R, clubbladen werden elke week in de bijruimte uitgeprint en in elkaar geniet. Als je toen een paar rondjes om het gehele veld rende dan was je echt een bikkel (oude veld Bakestein). Zoals Margreet al zei begonnen samen met mijn tweelingbroer, Elbert Jan, in een team met Elwin en Timon.

Lees meer...

Uit de pen van .... Demi van der Tor

penNou, daar zit je dan. Heb je opeens de pen. Bedankt Fred! 
Ik heb een beetje zitten neuzen tussen alle pennen. Want wat moet je hier nou precies schrijven… Volgens mij is dat de vraag die iedereen stelt als ze de pen opeens voor hun neus geduwd krijgen. 
Ik zal beginnen met hoe het ooit is begonnen. Vroeger woonde de familie Verwater vlak naast ons. Na veel verhalen over de korfbal van het hele gezin, ben ik toch een keer mee gegaan. Het korfbalveld beviel mij wel, de sfeer, het spelletje, de club spraken mij (en natuurlijk toendertijd mijn ouders) erg aan.

Lees meer...

Uit de pen van ....Fred Willemstein

penHoi Malel bedankt voor de pen
Ik dacht ik kom er iedere keer nog goed vanaf, maar nu is het dan zo ver. Het heeft wel even op zich laten wachten maar dat heeft zijn redenen. Ik ben denk ik zo’n 9 jaar geleden door mijn dochter Anouk bij Albatros terecht gekomen. Via schoolkorfbal is ze erachter gekomen dat ze op korfbal wilde en zo kwamen we bij Albatros wat natuurlijk een toffe superleuke vereniging is.
Ikzelf heb altijd gevoetbald tot een hernia mij nekte en ik de beslissing moest nemen om te stoppen.

Lees meer...