RB sports
Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van .....Albert-Jan van der Maten

penYeaaaaaaaah de Pen, super leuk……!! Daphne bedankt!! 
In jouw verhaal schrijf je het volgende: ‘’ Nu zit ik in de B1, een super gezellig team bestaande uit Jorien, Thijmen, Damian, Thomas, Marèl, Lisette en Anouk en met de super leuke trainers Kees en Caroline. Terwijl ik dit schrijf hoop ik dat we aanstaande zaterdag kampioen worden.’’ Ik heb die wedstrijd gezien, jullie zijn kampioen geworden en hebben super goed gespeeld! 
Ik ben Appie, 29 jaar alweer en zit volgens mij sinds de Dtjes op korfbal. 

Lees meer...

Uit de pen van ....Daphne Boone

penBedankt Leon Teunissen voor het doorgeven van de pen! Ik vond het leuker dat je mij vorig jaar een paar keer training kwam gegeven, dan dat je nu mij de pen hebt gegeven. Dus ik hoop dat je ook dit jaar nog eens een training komt geven.
Ik ben Daphne Boone en ik ben 14 jaar. Ik zit al vanaf mijn vierde op korfbal en ben samen met Lisette begonnen bij de welpen, daarna ging ik naar F5. In F2 haalde ik mijn eerste beker als invaller bij F1. Dat jaar daarna kwam ik zelf in F1 en hebben we alles gewonnen en werden we dus ook een paar keer kampioen. Doordat ik zo vroeg ben begonnen met korfballen ben ik drie jaar een F-speelster geweest.
Lees hier verder.

Uit de pen van ....Leon Teunissen

penBelle, bedankt voor het doorgeven van “de Pen” aan mij, of moet ik jouw oom Clen hiervoor bedanken die jou omgekocht heeft om de pen aan mij te geven?  Afijn die Clen krijgt hem vast zelf nog wel eens. Maar goed, waar te beginnen met mijn verhaal? Misschien maar bij het begin? 
Ik was zes jaar en had net mijn zwemdiploma gehaald. Ik was nog niet heel behendig met (bal)sporten en dus dachten mijn ouders zo’n 25 jaar geleden (voor de snelle rekenaars, inderdaad  ik ben 31 jaartjes jong) dat een sport als korfbal wel goed voor mij zou zijn. Lees hier verder ....

 

Uit de pen van .....Belle van Maanen

penHallo allemaal, ik ben Belle van Maanen en ik zit op korfbal (duhhh)
Ik ben net 12 geworden.

Toen was het kamp thema: Goud of je leven, in boxvalley ga je het beleven. Ik had toen samen met Sofie Hofman en Evi van de Linden hetzelfde indianen pakje.
Uit de pen van ....Frank Nunnikhoven

penHallo Albatrossers, Allereerst: Serieus Isis…. ”Ouwe mannetjes” en je kiest mij…
Ik vergeef het je direct, op jouw leeftijd vond ik 45 ook ernstig oud maar inmiddels is 45 natuurlijk het nieuwe 25! 25 is ongeveer de leeftijd waarop ik gestopt ben met korfballen omdat het niet te combineren was met mijn onregelmatige diensten in Den Haag en omstreken.
Hiervoor heb ik heel wat jeugdteams doorlopen en zelfs gekorfbald met een middenvak (drie vakken korfbal, jawel de ouwetjes weten dit nog). 

Lees meer...

Uit de pen van ....Isis Schipper

penHéél erg bedankt Mark voor de pen! Ik snap alleen niet waarom je mij de pen hebt gegeven én waarom je mij de grootste praatjesmaker van B4 noemt…☺ Ik zit pas 3 jaar op korfbal. Op 4 april 2015 speelde ik mijn eerste wedstrijd in het super gezellige C5 van Peter van Beelen en Hans Nunnikhoven. Ik ben dus pas aan het eind van het seizoen begonnen. 
Voordat ik op korfbal kwam zat ik op dansen en hockey. Ik heb ongeveer 3 jaar gedanst en 4 jaar gehockeyd. Toen ik op hockey zat heb ik altijd geroepen dat ik nooit op korfbal zou gaan, omdat ik het helemaal niks vond.

Lees meer...

Uit de pen van ....Mark Buitendijk

penBeste Lezers, de Pen is via vele omzwervingen (en na lang ondergedoken te zijn geweest) uiteindelijk bij mij beland
Maar wat is er nu zo interessant aan mij om iets over te schrijven? Ik heb geen idee, dus dan beginnen we maar bij het begin van mijn korfbalcarrière. 
Ik ben rond mijn 14e met het korfballen bij Albatros in aanraking gekomen. Samen met vier basisschool vrienden heb ik een proeftraining gevolgd. Ik weet nog goed dat ik alles behalve zin had om hiernaartoe te gaan.

Lees meer...

Uit de pen van ....Nicoline de Mooij

penDankjewel Kees voor het doorgeven van de Pen aan mij. Tijdens de training had Kees al een keer iets gezegd over de Pen, maar ik had geen flauw idee waar hij het over had. Hij had gezegd dat het meisje met de grootste mond de pen zou krijgen, dus ik maakte me daar niet zo druk om (had ik wel moeten doen), maar toen kreeg ik een appje van Kees waarin stond: ‘Nicoline weet jij dat je de pen hebt gekregen?’. Ik antwoordde: ‘Wat?’( ik wist nog steeds niet wat de Pen was). Kees zei: ‘Je moet een stukje schrijven voor de site’.

Lees meer...

Uit de pen van ....Kees Euser

penToen ik hoorde dat Danique Klein mij de pen had gegeven moest ik terugdenken aan de vorige keer dat ik de pen kreeg. In die tijd hadden we, voor de jongeren onder ons, geen digitale nieuwsbrief maar een wekelijks clubblad dat op papier werd getypt, gekopieerd en door wijkbezorgers onder alle leden werd verspreid. Die goede oude tijd is niet meer. Ik denk dat het nu iets makkelijker gaat dan in die tijd. 
Enfin, even terug naar het jaar 1996 of daar in die buurt. In die tijd was ik een heel fanatiek Feyenoord-supporter.

Lees meer...

Uit de pen van ....Danique Klein

penDank u wel Michel voor het doorgeven van de pen
Hoi allemaal ik ben Danique Klein. Ik ben 12 jaar oud, en zit vanaf mijn zevende op albatros. Sinds dit jaar zit ik op het Develsteincollege en doe de opleiding havo/vwo met sportklas. Naast korfbal heb ik ook nog andere hobby’s zoals voetballen, dansen, skiën en leuke dingen doen met mijn vriendinnen. Ik ben ook een groot Feyenoord fan en vind het leuk om samen met mijn vader naar een wedstrijd te gaan.

Lees meer...

Uit de pen van .... Michel Carton

penDank je wel, Anouk, voor het doorgeven van “de pen” aan mij 
Zoals iedereen, die bekend is met de pen, heb ik wel eens nagedacht wat ik zou schrijven. Heel veel gedachten komen dan in je op. Je kan schrijven over de club, hoe het gaat, dat het heel gezellig is, dat Albatros de mooiste club uit de regio is, sportief gezien beter kan en moet, dat we meer vrijwilligers nodig hebben etc. etc., maar ik denk dat ik maar gewoon iets over mijzelf schrijf en over mijn hele lange geschiedenis bij Albatros, want jawel…. mijn start bij Albatros gaat zo’n 43 jaar terug naar 1974. 

Lees meer...