Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de pen van .....Corine Letterman

penBedankt Max voor de Pen
Je weet zelf hoe blij ik ermee ben, want je hebt er al extra rondjes voor mogen rennen op de training (hihi). Als eerste zal ik mezelf maar even voorstellen. Ik ben Corine en zit al 13 jaar op korfbal. Naast dat ik zelf al 13 jaar korfbal geef ik ook al een aantal jaar training. Ik ben begonnen in F4 en had toen als trainster Deborah. We zijn toen ook kampioen geworden in het buitenseizoen. Dit was een heel leuk jaar. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet meer precies weet in welke teams ik allemaal gezeten heb,

Lees meer...

Uit de pen van ....Max Nunnikhoven

penHoi ik ben Max Nunnikhoven, ik ben 8 jaar oud en korfbal in E6. We zijn net kampioen geworden en mijn coach heet Corine Letterman. De kampioenswedstrijd wonnen we met 5-1 en ik heb ook nog gescoord. Vorig jaar zat ik in F2 en daarvoor in F5. 
Ik vind het heel leuk op Albatros en ben ook al drie keer mee op kamp geweest. Mijn broer Thom zit in D1 en mijn ouders, Laura en Frank, hebben ooit ook gekorfbald.
Ik heb een eigen youtube kanaal met twee filmpjes erop. Professor Max maakt Windei en Professor Max maakt regenboog. Op zaterdag ben ik vaak de hele dag op het korfbalveld.

Lees meer...

Uit de pen van ....Jasmijn Goud

penBedankt voor De Pen Max! 
Ik zal jullie vertellen hoe ik in aanraking ben gekomen met de gezelligste sportvereniging van Zwijndrecht. 
Voordat ik ben gaan korfballen heb ik eerst nog een aantal andere sporten gedaan. Eerst ben ik begonnen met turnen bij O&O en later dit gecombineerd met reddingszwemmen en paardrijden. Maar alle drie de sporten vond ik eigenlijk niet altijd zo gezellig en miste ik het gezamenlijke spelen. In mijn vrije tijd was ik namelijk altijd op het voetbalveldje aan het einde van de straat te vinden.

Lees meer...

Uit de pen van ..... Max van de Pol

pen


Dank je wel Valerie dat ik van jou de pen heb gekregen
Het is wel een uitdaging om een leuk verhaal te schrijven. Aan de andere kant over Albatros kun je veel leuke verhalen vertellen.
Ik ben Max van de Pol. 63 jaar oud, getrouwd zes (schoon)kinderen en wij hebben vijf kleinkinderen. Ik werk inmiddels al 41 jaar in het onderwijs. Tegenwoordig ben ik directeur kwaliteit en personeel bij PIT kinderopvang en onderwijs. Eerst moet ik iets opbiechten, ik heb nooit gekorfbald. Gelukkig altijd wel gesport.

Lees meer...

Uit de pen van ..... Valerie van der Hoek

penDankjewel Martijn voor de pen! Maar waar ga ik over schrijven? 
Korfbal doe ik al een tijdje, op 4 april 2015 speelde ik met C5 mijn eerste wedstrijd. Hiervoor heb ik geturnd bij O&O, daarna gedanst bij Mikado, gevolgd door muziekles. Ieder jaar deed ik mee met het schoolkorfbaltoernooi met de Julianaschool. In de brugklas op het Develstein College kwam ik bij Naomi Nunnikhoven in de klas. Zij vertelde over Albatros en zo kwam ik weer in aanraking met korfbal. Ik heb toen een paar keer mee getraind in de zaal en op het veld meespelen in de competitie.

Lees meer...

Uit de pen van .....Martijn Smeulers

penBedankt voor de pen Demi, ik had het er wel een beetje naar gemaakt
Toch zal er nog op gepaste wijze wraak worden genomen. Mijn glorieuze korfbalcarrière begint niet eens zo lang geleden (vergeleken met de leeftijd van de club), alvast excuses als het allemaal wat nostalgisch en of weemoedig klinkt. Je had toen geen E en F, maar Q en R, clubbladen werden elke week in de bijruimte uitgeprint en in elkaar geniet. Als je toen een paar rondjes om het gehele veld rende dan was je echt een bikkel (oude veld Bakestein). Zoals Margreet al zei begonnen samen met mijn tweelingbroer, Elbert Jan, in een team met Elwin en Timon.

Lees meer...

Uit de pen van .... Demi van der Tor

penNou, daar zit je dan. Heb je opeens de pen. Bedankt Fred! 
Ik heb een beetje zitten neuzen tussen alle pennen. Want wat moet je hier nou precies schrijven… Volgens mij is dat de vraag die iedereen stelt als ze de pen opeens voor hun neus geduwd krijgen. 
Ik zal beginnen met hoe het ooit is begonnen. Vroeger woonde de familie Verwater vlak naast ons. Na veel verhalen over de korfbal van het hele gezin, ben ik toch een keer mee gegaan. Het korfbalveld beviel mij wel, de sfeer, het spelletje, de club spraken mij (en natuurlijk toendertijd mijn ouders) erg aan.

Lees meer...

Uit de pen van ....Fred Willemstein

penHoi Malel bedankt voor de pen
Ik dacht ik kom er iedere keer nog goed vanaf, maar nu is het dan zo ver. Het heeft wel even op zich laten wachten maar dat heeft zijn redenen. Ik ben denk ik zo’n 9 jaar geleden door mijn dochter Anouk bij Albatros terecht gekomen. Via schoolkorfbal is ze erachter gekomen dat ze op korfbal wilde en zo kwamen we bij Albatros wat natuurlijk een toffe superleuke vereniging is.
Ikzelf heb altijd gevoetbald tot een hernia mij nekte en ik de beslissing moest nemen om te stoppen.

Lees meer...

Uit de pen van ....Marèl de Heer

penNou dank je wel hoor Appie voor de pen! Eigenlijk wist ik niet eens dat de pen bestond, dus ja, vandaar dat het iets langer heeft geduurd dan gepland. Ik moest even kijken wat de bedoeling was. Appie, jij hebt de pen gekregen van Daphne, die bij mij in B1 speelt. Het meeste wat zij heeft geschreven geldt dan dus ook voor mij, want wij zitten al 9 jaar bij elkaar in het team. Alleen begon ik de eerste weken van mijn korfbalcarrière in de F3, daarna kwam ik in het zaalseizoen in de F2 bij Daphne.

Lees meer...

Uit de pen van .....Albert-Jan van der Maten

penYeaaaaaaaah de Pen, super leuk……!! Daphne bedankt!! 
In jouw verhaal schrijf je het volgende: ‘’ Nu zit ik in de B1, een super gezellig team bestaande uit Jorien, Thijmen, Damian, Thomas, Marèl, Lisette en Anouk en met de super leuke trainers Kees en Caroline. Terwijl ik dit schrijf hoop ik dat we aanstaande zaterdag kampioen worden.’’ Ik heb die wedstrijd gezien, jullie zijn kampioen geworden en hebben super goed gespeeld! 
Ik ben Appie, 29 jaar alweer en zit volgens mij sinds de Dtjes op korfbal. 

Lees meer...

Uit de pen van ....Daphne Boone

penBedankt Leon Teunissen voor het doorgeven van de pen! Ik vond het leuker dat je mij vorig jaar een paar keer training kwam gegeven, dan dat je nu mij de pen hebt gegeven. Dus ik hoop dat je ook dit jaar nog eens een training komt geven.
Ik ben Daphne Boone en ik ben 14 jaar. Ik zit al vanaf mijn vierde op korfbal en ben samen met Lisette begonnen bij de welpen, daarna ging ik naar F5. In F2 haalde ik mijn eerste beker als invaller bij F1. Dat jaar daarna kwam ik zelf in F1 en hebben we alles gewonnen en werden we dus ook een paar keer kampioen. Doordat ik zo vroeg ben begonnen met korfballen ben ik drie jaar een F-speelster geweest.
Lees hier verder.