Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Van het bestuur ....

bestuurDeze week zou het bestuur weer eens vergaderen maar gezien de bijzondere omstandigheden is deze bijeenkomst uitgesteld. Per mail en app worden veel Albatroszaken toch geregeld en daarom even een laatste update.
Allereerst de laatste berichten over de gezondheid van onze voorzitter Max. De laatste berichten zijn gelukkig gematigd positief. Na opnieuw een dip met een nieuwe bacterie in zijn bloed is hij weer aan het opkrabbelen en worden ook kleine stapjes richting het ontwaken gezet.

Laten we hopen en bidden dat de stijgende lijn wordt voortgezet. Mocht u nog een kaart willen sturen, ze zijn van harte welkom op Ballade 11, 3335 EK Zwijndrecht.
We verwachten dat de afwezigheid van Max nog wel even gaat duren en willen daarom binnenkort uit ons midden een waarnemend voorzitter benoemen. Bovendien zijn we van plan Petra Barendregt als tijdelijk adviseur aan het bestuur toe te voegen ter ondersteuning van Michelle, als aanspreekpersoon extern en voor de interne communicatie. Ook Timon Lommers draait de laatste maanden als korfbaltechnisch adviseur mee waardoor de meeste activiteiten redelijk ongehinderd kunnen doorgaan. Mocht u vragen hebben, stel ze dan gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Competitie en technische zaken: inmiddels is bekend dat het KNKV heeft besloten de zaalcompetitie 2019/2020 voor de breedtekorfballers als niet gespeeld te beschouwen. Jammer voor de Albatrosteams die op weg leken naar een kampioenschap, maar we zijn van plan om hier toch nog een klein feestje voor te organiseren zodra dit weer kan en mag.
De besluitvorming over het wedstrijdkorfbal voor wat rangschikking en promotie/degradatie na de zaal betreft is uitgesteld tot maandag 6 april, maar zojuist werd bekend dat er de komende twee maanden geen samenscholingen mogen plaatsvinden. We verwachten dan ook een slecht bericht met betrekking tot de tweede helft van de veldcompetitie.
De sportzalen en sportvelden zijn ook tot nader orde gesloten en er is zelfs een stevige boete voor overtreders. Natuurlijk zullen we met de gemeente en KNKV in contact blijven over de huur en andere reeds gemaakte kosten.
De ledenvergadering ging onlangs akkoord met een extra uitgave van € 6.000,-- voor technische ondersteuning. De startdatum van de hiermee samenhangende acties, het video-analysesysteem en de samenwerking met een nieuwe trainer, komen hopelijk door de coronacrisis niet in het gedrang.
Natuurlijk gaan we ons al wel voorbereiden op de herstart van de korfbalactiviteiten. We denken na over hoe we fit kunnen blijven, wellicht met online trainingen of het aanbieden van korfbalpalen op leenbasis. Ook moeten we het trainingskader voor volgend seizoen gaan invullen en het DKL-toernooi van 29 augustus voorbereiden.

Overige zaken: De kantine wordt nu niet gebruikt en dat betekent dus ook gemiste omzet. We hopen natuurlijk dat er nog wel leuke activiteiten in de zomer kunnen plaatsvinden, maar het bestuur zal de financiën zeker moeten bijstellen.
In de zomervakantie zou ons veld gerenoveerd gaan worden en ook staat een nieuwe vloer in de kantine en in de sporthal op de agenda, een belangrijk onderwerp voor de vereniging van gebruikers waarin Chris Hagedoorn ons vertegenwoordigt.
De sponsorcommissie heeft de sponsorgids in voorbereiding en wil proberen met een nieuwe aanpak grotere vissen aan de haak te gaan slaan. De webgroep legt de laatste hand aan de nieuwe website, we zijn benieuwd naar de releasedatum.

In deze voor veel mensen zware periode kunnen we als Albatrossers onze sociale vaardigheden optimaal oefenen en elkaar regelmatig benaderen, steunen, troosten en vermaken. Het bestuur wenst iedereen veel sterkte, kracht en geduld toe. Hou afstand, maar voel je dicht verbonden met elkaar.