Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Supporters, dit smaakt naar meer!

IMG 5219 kleinLeuke, luidruchtige, fanatieke en geweldige supporters!
Afgelopen zaterdagavond speelden wij met het eerste op het Klinktoernooi. De eerste wedstrijd tegen Sikopi konden we al een beetje genieten van de nodige aanmoedigingen, maar bij de tweede wedstrijd tegen Kinderdijk was het echt gekkenhuis! Wat vonden we het geweldig dat we zo naar de overwinning geschreeuwd werden. Het is altijd zo leuk om zo aangemoedigd te worden door jullie.

Met alle trommels, toeters en liedjes uit vak 3 kregen we zo'n goed gevoel dat we de prijs binnen konden slepen.
Nu zouden wij het echt super leuk vinden als dit iedere thuiswedstrijd zo kan zijn. Ik heb al een aantal leuke spelersnummers gehoord voor de nieuwe spelers in 1, dus dat zit wel goed! Dus leuke supporters hou de komende zaterdagavonden vast vrij dan maken we er samen een geweldig zaalseizoen van! Want zeg nou eerlijk.... het wordt wel weer eens tijd voor een kampioenschap.
Op zaterdag 30 november, 7 december, 11 januari, 25 januari, 1 februari, 7 maart en 21 maart zijn de thuiswedstrijden voor de zaal. Hopelijk zien en horen we jullie dan en maken we er iedere week een sportief feest van!
O ja en zonder jullie was er geen sfeer, zonder jullie was er geen sfeer, zonder jullie was er geen sfeer, zonder jullie was er geen sfeer!!
Namens de selectie, Caroline