Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Update Grote Clubactie 2019

GCA 2015Weer een update over de Grote Clubactie 2019
Afgelopen zaterdag was er weer een levendige handel in loten in de kantine en zwichtten veel mensen voor de charmes van onze jeugdige verkopers. Weet u dat er hele mooie prijzen te winnen zijn voor de lotenkopers? Klik hier voor een overzicht van de prijzen. 
Ook voor onze lotenverkopers liggen er mooie prijzen in het verschiet. Voor alle leden die 20 loten of meer verkopen ligt een voucher klaar waarmee je een gratis kaartje kunt verdienen voor bijvoorbeeld Bobbejaanland en SnowWorld.

Iedereen die persoonlijk 25 loten verkoopt krijgt naast deze voucher nog een Albatros-giftpakket bestaande uit een minishirt, sokken en een sticker van onze korfbalclub.

Natuurlijk wint de beste lotenverkoper ook dit jaar een beker en de titel SUPER-LOTEN-VERKOPER!! De eerstvolgende tussenstand in de strijd om de grote beker wordt in de Nieuwsbrief van 4 november gepubliceerd.

Verder zijn er op de site van de GCA leuke acties voor de lotenverkopers, je kunt onder mee een korfbalclinic winnen. Om jullie te stimuleren nog iets meer loten voor Albatros te verkopen, mogen jullie je per tweetal opgeven voor zo'n gave korfbalclinic. Jullie dienen dan samen 50 loten of meer te verkopen. Welke korfballer wil er geen clinic krijgen van een allround-aanvaller met meer dan 1.000 goals in de Korfbal League?! Je kunt je als verkopers ook zelf per tweetal inschrijven via de website www.clubactie.nl

Ook voor de best verkopende teams zijn er leuke prijzen te verdienen in de vorm van een gratis uurtje bowlen bij Palm Party House of een hapje eten bij Verhage. Genoeg uitdaging dus om nog meer loten te verkopen, dus pak gerust nog een verkoopboekje uit de herkenbare GCA-doos, verkoop de loten en lever het volle boekje in achter de bar, bij Marieke (Harseveld 13) of bij Debby (de Were 21). De boekjes moeten uiterlijk zaterdag 16 november ingevelerd zijn!

Evenals vorig jaar verkopen we de loten via automatische incasso, dus hoef je niet met loten of geld langs de deuren. Als iemand bereid is om een lot te kopen, dan gaat dit als volgt: de lotenkoper vult de gevraagde gegevens in in jouw verkoopboekje en krijgt daarvoor in ruil een bedankbriefje en een deurzegel. In de komende maanden wordt het bedrag eenmalig afgeschreven bij de lotenkoper. Het lotnummer staat op het bankafschrift en prijswinnaars ontvangen automatisch een prijs.

Nieuw dit jaar is dat we ook een link hebben om online loten te verkopen, dus altijd handig voor mensen die niet thuis zijn of familieleden die ver weg wonen. De link hiervoor is https://toolbox.clubactie.nl/actie/CkvA