Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Tussenstand GCA 2019

GCADe verkoopboekjes voor de Grote Clubactie gaan als zoete broodjes over de toonbank en de eerste volle zijn al ingeleverd
Pak er gerust nog één uit de herkenbare GCA-doos, verkoop de loten en lever het volle boekje in achter de bar, bij Marieke (Harseveld 13) of bij Debby (de Were 21).
Je kunt proberen persoonlijk een verkoopboekje vol te maken, maar je kunt ook met je team proberen de teamprijs te winnen. Iedereen die persoonlijk 25 loten verkoopt krijgt een Albatros-giftpakket en een voucher voor een dagje uit.

Natuurlijk wint de allerbeste lotenverkoper ook dit jaar een beker en de titel SUPER-LOTEN-VERKOPER!! 
Ook voor de best verkopende teams zijn er leuke prijzen te verdienen in de vorm van een uurtje bowlen, een hapje eten en een ijsje maken met je hele team.

De eerste tussenstand in de strijd om de persoonlijke Super-loten-verkopertrofee is:
Marlies 84 loten
Aimee  32 loten
Evy      24 loten
Loïs      24 loten
Milou    24 loten

Evenals vorig jaar verkopen we de loten via automatische incasso, dus hoef je niet met loten of geld langs de deuren. Als iemand bereid is om een lot te kopen, dan gaat dit als volgt: de lotenkoper vult de gevraagde gegevens in in jouw verkoopboekje en krijgt daarvoor in ruil een bedankbriefje en een deurzegel. In de komende maanden wordt het bedrag eenmalig afgeschreven bij de lotenkoper. Het lotnummer staat op het bankafschrift en prijswinnaars ontvangen automatisch een prijs.

Nieuw dit jaar is dat we ook een link hebben om online loten te verkopen, dus altijd handig voor mensen die niet thuis zijn of familieleden die ver weg wonen. De link hiervoor is https://toolbox.clubactie.nl/actie/CkvA