Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Een complimentje

bedankt-2yf51f51b83ho46agmkx9o5c78gpta74ovazusea09gczswq2Het onderstaande bericht werd ons toegestuurd, leuk om te delen, zeker in de week van de scheidsrechter.  
Goedendag, onze zoon speelt bij PKC en moest zaterdag 5 oktober zijn allereerste wedstrijd fluiten: PKC F2 – Albatros F3. Ondanks wat uitleg vooral door een ervaren scheidsrechter en begeleiding tijdens de wedstrijd door een teamgenoot, vond hij dit behoorlijk spannend. Zaterdag was hij al vroeg wakker. De spanning nam iets af, toen hij ontdekte dat de coaches van PKC F2, twee teamgenoten van hem zijn. Maar ja, hoe zou de coach van Albatros zijn?

 Ik sprak mijn zoon pas na zijn eigen wedstrijd en op mijn vraag hoe het fluiten was gegaan, zei hij: ”Nou, de coach van Albatros F3 was echt super aardig". Hij had namelijk gezegd dat hij gewoon moest gaan fluiten en dat het er vooral om ging dat de kinderen plezier zouden hebben.
Deze coach had in de rust ook nog wat tips aan Jorn gegeven, bijvoorbeeld dat hij wat harder moest fluiten. Kortom, deze 1e wedstrijd fluiten was een leuke, prettige ervaring voor hem.

Wat fijn dat er coaches zijn, die dit op deze manier oppakken!

Een ouder