Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

De GCA van start!

GCAOp zaterdag 14 september zal de Grote Club Actie 2019 van start gaan.
Evenals vorig jaar zal de verkoop van loten op vrijwillige basis plaatsvinden en dus liggen er vanaf zaterdag lotenboekjes achter de bar. Vorig jaar vlogen de lotenboekjes al snel over de bar en bleken veel jeugdleden enthousiast om loten te verkopen. Ook waren er teams die gezamenlijk een lotenboekje vol maakten. Dit jaar zullen we geen kantinetegoed meer geven voor de verkoop van 25 loten maar zal er een leuke Albatrosprijs zijn.

Iedereen die persoonlijk 25 loten verkoopt krijgt een minishirt, sokken en een sticker van onze korfbalclub. Natuurlijk wint de beste lotenverkoper ook dit jaar een beker en de titel SUPER-LOTEN-VERKOPER!!

Ook voor de best verkopende teams zijn er leuke prijzen te verdienen in de vorm van een uurtje bowlen, een hapje eten en een ijsje maken met je hele team.
Evenals vorig jaar verkopen we de loten via automatische incasso, dus hoef je niet met loten of geld langs de deuren. Als iemand bereid is om een lot te kopen, dan gaat dit als volgt: de lotenkoper vult de gevraagde gegevens in in jouw verkoopboekje en krijgt daarvoor in ruil een bedankbriefje en een deurzegel. In de komende maanden wordt het bedrag eenmalig afgeschreven bij de lotenkoper. Het lotnummer staat op het bankafschrift en prijswinnaars ontvangen automatisch een prijs.

Ook dit jaar hebben we Marieke Limberger weer bereid gevonden om de lotenboekjes in te nemen en de administratie te verzorgen. (Volle) lotenboekjes kunnen ingeleverd worden in de GCA-doos op de bar of bij Marieke thuis, Harseveld 13.