Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uitslagen oefenwedstrijden zaterdag 31 augustus

Afb uitslagenOp zaterdag 31 augustus waren er naast het DKL-toernooi behoorlijk wat oefenwedstrijden voor andere Albatrosteams
Er waren wedstrijden tegen DVS '69, OZC, SKV, Oranje Wit, Ventura Sport en Vitesse. C1 kreeg in de eerste helft korfballes van hun Barendrechtse leeftijdsgenoten, maar pakte het in de tweede helft prima op: 9-13. De seniorenselectie van Albatros was te sterk voor het Barendrechtse Vitesse en eerder in de week ook al voor pouletegenstander Maassluis. 

Met het scorend vermogen van met name het tweede team lijkt het wel goed te zitten. Hoofdtrainer Rutger Sijstermans heeft in het eerste team vier mutaties ten opzichte van afgelopen juni doorgevoerd. Koen Huijser is gestopt, Kristie, Robin en Anniek doen een stapje terug. Terug van weggeweest zijn Caroline Punt en Jurriƫn Kwaak en er is ook een basisplaats voor Michiel den Toom en Simone Voskuijl. Lisa Verschure zal dit seizoen als teambegeleidster optreden. Het tweede team wijzigt op drie plaatsen ten opzichte van vorige jaar en in het derde team o.l.v. Roeland Barendregt krijgen drie eerstejaars senioren een kans: Steffi La Grand, Sander Punt en Niels Ronhaar.