Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Van de wedstrijdsecretaris

14-korfballHet seizoen 2018-2019 zit er op, de laatste wedstrijd werd afgelopen zaterdag door A5 gespeeld
De Albatrossers speelden met elkaar 954 wedstrijden (veld en zaal) en maakten 9767 doelpunten, een gemiddelde dus van 10 rood-witte treffers per wedstrijd.
Als er een wedstrijd vanwege personele problemen niet door leek te kunnen gaan, staken de trainers de koppen bij elkaar en werden er oplossingen gezocht.

Veel jeugdspelers bleken bereid een extra wedstrijdje te spelen en hele lieve ouders reden invallers en reserves van het ene naar het andere veld. Er werd geschoven met aanvangstijden, te fluiten wedstrijden werden omgewisseld, doordeweeks gespeeld en zelfs opnieuw gespeeld.
Er waren niet of nauwelijks problemen met het invullen van de KNKV-app, er werd meegedacht over het verplaatsen van wedstrijden, de teams regelden zelf hun invallers, de scheidsrechters en coaches versliepen zich zelden of nooit en er waren weinig boetes voor administratieve fouten of gele kaarten. 
Als wedstrijdsecretaris wil ik daarom alle trainers, scheidsrechters, coaches, ouders en spelers bedanken voor het soepele verloop van deze competitie. Zo blijft deze taak een fluitje van een cent!

Petra