Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Herentekort ....een probleem van ons allemaal

elk-probleem-is-een-uitdaging-spreukHet Technisch blok senioren vraagt jullie aandacht voor het volgende
Het herentekort in de senioren gaat komend seizoen voor grote problemen zorgen. In de tien seniorenteams zijn telkens slechts vier of vijf heren ingedeeld en het lijkt er nu op dat we door de laatste bedankjes één seniorenteam moeten terugtrekken. Dat betekent echter dat de dames verdeeld moeten worden over nog minder teams en misschien zelfs met zeven of acht dames in een team moeten gaan spelen.

Het TB kan dit probleem niet oplossen, dameskorfbal is in onze regio geen optie en we kunnen denk ik ook niet vragen of er nog meer dames vanwege een zwangerschap tijdelijk willen afhaken.  
We willen de huidige seniorengroep vragen om mee te denken en te kijken of er wellicht nog oude bekenden of oud-leden te vinden zijn die onze herengroep kunnen versterken. Denk eens na of je nog iemand kent die wel weer wil gaan spelen? Met drie of vier heren zijn we gered en maken we weer vijf of zes teams gelukkig. Heb je verder nog op- of aanmerkingen of tips betreffende de komende indeling, spreek Joren eens aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ?