Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Weinig reistijd voor de wedstrijdkorfbalteams in de zaal

14-korfballDe indeling voor de zaalcompetitie 2019-2020 is al bekend voor de teams die in het wedstrijdkorfbal acteren 
Geen zogenaamde Zeeuwse poules komend seizoen en dus niet veel reistijd voor de Albatrosteams! De seniorenselectie is met het 1e en 2e team gekoppeld aan de regiogenoten Kinderdijk en Merwede, treft bekende tegenstanders in DES, KOAG, Juliana, Rust Roest en reist één keer af naar de Zeeuwen van Fortis.

Albatros 3 speelt voornamelijk ten noorden en westen van Rotterdam en treft in de reserve 2e klasse Weidevogels 2, IJsselvogels 2, DES 3, WION 3, KOAG 4 en KCC 5, naast de Drechtstedenstrijd tegen Merwede 3.
Albatros 4 en 5 komen beide uit in de reserve 3e klasse en spelen voornamelijk dichtbij huis. Voor het 4e is Nieuwerkerk 5 in poule R3V de verste tegenstander vergeleken met HKC 3, Vitesse 3, Kinderdijk 3, RWA 4, KCR 5 en PKC 5. Het 5e treft in R3U ADO 3, Sporting Delta 3, WION 4, Nieuwerkerk 4, KCR 4, Kinderdijk 4 en RWA 5.
Voor A1 ligt de uitdaging opnieuw in de 1e klasse, maar deze poule-indeling is nog niet bekend. Het in de Hoofdklasse debuterende B1 treft Fortis, KCC/SO Natural, KOAG, Maassluis, ONDO (G) , Oranje Wit en PKC. Voor de supporters dus voldoende te genieten dichtbij huis.
C1 is dit seizoen in de Hoofdklasse C ingedeeld in de Zuid-Hollandse poule met Avanti/Flexcom, IJsselvogels, KCC/SO Natural, Nieuwerkerk, ONDO (G), Valto en Vitesse.
De indeling van de overige wedstrijdkorfbalpoules volgt nog na het honoreren van wildcards en het verwerken van terugtrekkingen.
We krijgen er alweer zin in!