Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Sponsor gratis mee via SponsorKliks!

SponsorKliksVanaf nu is het voor iedereen die Albatros een warm hart toedraagt mogelijk om de club GRATIS te sponsoren. Dit kan heel simpel door de volgende keer dat u iets online wilt kopen, eerst naar SponsorKliks te gaan.

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Booking.com, Bol.com, Coolblue, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Albatros een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt. Het kost dus niets extra! Doe hetzelfde als je een pizza wilt laten bezorgen bij Thuisbezorgd.nl. Via Albatros kun je terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert.

Met SponsorKliks kan je nu dus zelf een financiƫle bijdrage leveren aan CKV Albatros, zonder dat het jou een cent extra kost!
Voor jou een kleine moeite, voor Albatros directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die de club een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt gestort op de bankrekening van Albatros. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Albatros hier direct van!

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die ze leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen ze zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels.