Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Hummel-contract ondertekend

hummel-logo-white-pngDeze week hebben Albatros, Voorwinden Sport en sportleverancier Hummel een contract afgesloten voor drie jaar
Dat betekent dat de kledinglijn voor de komende jaren uit Hummelkleding zal bestaan. Bij Voorwinden Sport in WC Walburg is een deel van de winkel ingericht met artikelen uit de Albatros-kledinglijn en daar kan volop gepast worden. Onze leden ontvangen bij de aanschaf van korfbalkleding of korfbalgerelateerde sportartikelen korting bij Voorwinden Sport. De vereniging ontvangt door dit contract een bonus die weer ten goede komt aan onze exploitatie.

Wij zijn blij dat wij ons weer voor drie jaar hebben kunnen verbinden aan Hummel en Voorwinden Sport, op de foto vertegenwoordigd door Davy de Leng. De sponsorcommissie wordt hartelijk bedankt voor haar inspanningen. 

Op 20 april zal de sponsorcommissie polo’s uitdelen aan de trainers en trainsters van onze teams. De "Vrienden van Albatros" hebben het mogelijk gemaakt dat alle trainers en trainsters in het nieuw gestoken kunnen worden.