Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Perspect Group BV sponsort B1

PerspectAlbatros B1, aanstaande zaterdag actief bij het eindtoernooi in Harderwijk, heeft afgelopen week een prachtige outfit in ontvangst genomen van sponsor Perspect Group B.V.
Directeur/eigenaar Nico Verloop was afgelopen zaterdag aanwezig bij de fotoshoot op het zonnige Albatrosveld. Perspect Group B.V. is de moedermaatschappij van een aantal zelfstandige organisaties en is gevestigd in Dordrecht.

Wat ons verbindt? Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit gecombineerd met een doortastende aanpak en innovatieve kijk op zaken.

Synergie in kennis, kunde en kwaliteit
Bij Perspect Group is de som meer dan het geheel der delen. Alle kennis, kunde en ervaring is gecombineerd, wat - tezamen met een solide organisatiestructuur - resulteert in totaaloplossingen voor het aanleggen, onderhouden en verbeteren van machines, installaties en gebouwen. Ook in Atex of EX zones.

Perspect Group werkt exclusief met of is exclusief distributeur van respectievelijk BASF Master Builders Solutions, Belzona, Pinovo en Allmet Safety Tools. Stuk voor stuk toonaangevende merken die naast hoge kwaliteit, uitblinken in duurzaamheid, veiligheid of gebruiksgemak. Kortom, merken die passen bij onze filosofie en aanpak.

Perspect Betonbeheer is BASF System Partner. Niet alleen een bevestiging van de hoogstaande kwaliteit die zij hanteert, maar ook een garantie dat met alleen de beste materialen wordt gewerkt.

Perspect Benelux is sinds 1982 authorised distributor Belzona voor Nederland, Belgiƫ en Luxemburg. De ruim 30 jaar ervaring met het productgamma wordt met cursussen en praktijkgerichte trainingen actueel gehouden. Naast levering uit voorraad, behoort ook vakkundige advisering bij de productselectie tot de dienstverlening.

Perspect Contracting & Services is de applicatiedivisie van de Perspect Group. Zij repareert en beschermt metaal, kunststof en beton. Ook in Atex of EX zones. Hiertoe wordt het productassortiment van zowel Belzona, als dat van Pinovo en Allmet Safety Tools gebruikt. Perspect Contracting & Services kan ingeschakeld worden voor zowel applicatie begeleiding als uitvoering.

Perspect Industrial Products biedt als authorised distributor met Allmet Safety Tools en Pinovo, unieke, vonkvrije oplossingen voor Atex en EX zones in Nederland, Belgiƫ en Luxemburg.

Albatros B1 is apetrots op het tenue en de tassen en dankt sponsor Perspect voor hun steun!

B1 pak