Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Elsco nieuwe leverancier

ElscoAfgelopen woensdag hebben Max, Linda en Aad van Buuren het nieuwe inkoopcontract getekend betreffende het eten en drinken
Vanaf nu hebben we één leverancier, te weten Drankenhandel Elsco B.V. uit Zwijndrecht. Naast scherpere prijzen en een jaarlijkse extra sponsorbijdrage, krijgen we tevens éénmalig een aanzienlijke sponsorbijdrage.

Het assortiment betreffende het drinken blijft gelijk, betreffende het eten zullen er een paar kleine wijzigingen zijn. De gesprekken met Aad zijn zeer plezierig verlopen, waarbij goed geluisterd is naar onze wensen. Elsco kan ons adviseren omtrent het assortiment en de keukenapparatuur, tevens kan Elsco ons van dienst zijn als we tijdelijk extra apparatuur nodig hebben. We hebben derhalve een partij gevonden die ons op een breed terrein van dienst kan zijn en zien de samenwerking vol vertrouwen tegemoet.

Drankenhandel Elsco is in 1962 ontstaan uit een fusie tussen twee drankenhandels annex limonadefabrieken, te weten Firma Elscot en Firma Confurius, beide gevestigd in het oude westen van Rotterdam. Door de groei in de loop der jaren heeft de onderneming zich uiteindelijk in 1978 gevestigd in Zwijndrecht, waar het nieuwe bedrijventerrein De Geer werd ontwikkeld. Hier werd een mooi pand naar eigen ontwerp gebouwd en begin 1978 vond de verhuizing plaats. De marktomstandigheden wijzigden snel. Een groot aantal slijterijen werd gesloten of overgenomen door ketens met eigen distributie. Juist in die tijd werd Elsco Drankenhandel benaderd door de toenmalige Dommelsche Bierbrouwerij (behorend tot het huidige AB-InBev) om in het vestigingsgebied een agentschap op te starten. In samenwerking met deze brouwerij werd in betrekkelijk korte tijd een klantenkring in een nieuwe doelgroep opgebouwd: de horeca. Spoedig volgden vele voetbal- en andere sportverenigingen, buurthuizen, bedrijfskantines enz. Begin jaren 80 werd de huidige locatie aan de Molenvliet in gebruik genomen. In 2001 werd dit pand grondig verbouwd en in 2010 nog eens uitgebouwd met o.a. een grote vries-koelcombinatie. Dit laatste was nodig om te voorzien in de toenemende vraag van onze relaties om totaalleverantie, dus inclusief diepvriessnacks. Met recht kan Elsco Drankenhandel zich “totaalleverancier voor de horeca” noemen met een uitgebreid assortiment.