Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Bedankje namens B1 en bus naar het NK op 6 april

SupportersbusAfgelopen zaterdag was een fantastische dag voor B1
De overwinning in een rechtstreeks duel met nummer 2 IJsselvogels betekende voor ons het kampioenschap, promotie naar de hoofdklasse en deelname aan het NK 1e klasse B-jeugd op 6 april.
Allereerst willen wij de invallers en reserves bedanken dat zij elke keer weer mee wilden gaan. Verder willen wij onze supporters bedanken voor hun continue steun. Het was echt gaaf om onze kampioenswedstrijd in een volle hal te spelen. Jullie aanmoedigingen waren fantastisch!!

 

Wij hopen dat jullie ons ook op het NK in Harderwijk willen komen steunen. Zaterdag 6 april rijdt er een bus naar Harderwijk en we hopen dat we die helemaal vol krijgen met familie en supporters. Wil je mee met de bus, geef je dan hier op of zet vanaf zaterdag je naam op de intekenlijst in de kantine. De bus vertrekt rond 9 uur en wordt rond 18 uur weer terug in Zwijndrecht verwacht.
De kosten zijn nog niet bekend, maar proberen we zo laag mogelijk te houden. Op dit moment hebben we in Meesterwerk, DKL Accountants, Hoogendoorn Transport en Van Rietschoten Bouw al een aantal sponsors en we proberen er nog meer te vinden. Hou de informatie over het toernooi en de buskosten in de gaten!

Laten we er met zijn allen een groot Albatros feest van maken!

Groeten van B1