Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Selectie zoekt supporters

27535-big-heartsBeste Albatrossupporters, de laatste thuiswedstrijd tegen Fortis ligt alweer even achter ons, maar wat voelden wij ons gesteund door het Albatrospubliek. De jeugd trommelde er flink op los, de schmink zat bij sommige kids over het hele gezicht, en we werden weer ouderwets hard toegejuicht bij doelpunten of onderscheppingen. Super! 
Ook aanstaande zaterdag staan er weer twee belangrijke wedstrijden op het programma voor de selectie. Tevens ook de laatste thuiswedstrijden van het zaalseizoen. En wát voor wedstrijden..!

Het tweede heeft het kampioenschap na de nederlaag van afgelopen weekend helaas niet meer in eigen hand. Het enige wat telt zaterdag is de winst tegen de huidige nummer 1 van de poule, RWA 2. De uitwedstrijd ging helaas verloren en we willen natuurlijk ook liever niet dat de concurrent kampioen wordt in onze mooie hal. Het tweede is dan ook zeker uit op revanche! Zij kunnen uw support dan ook heel hard gebruiken en zouden het heel leuk vinden als u een wedstrijdje eerder op de tribune verschijnt in uw rood-witte outfit! De wedstrijd van het tweede start om 16:35 uur.

Het eerste speelt daarentegen niet voor de titel in de 1e klasse F, maar is nog verwikkeld in de strijd tegen degradatie. Afgelopen zaterdag tegen Merwede glipte de winst letterlijk in de laatste seconde door onze handen. En een “VAR-momentje” had zeker niet misstaan bleek zeker na het zien van de wedstrijdbeelden.
Enfin… zaterdag nieuwe ronde, nieuwe kansen en de winst is het enige wat telt! RWA staat één plaats onder ons, namelijk op de 6e plaats. Wanneer wij twee punten weten te pakken spelen wij ons, in afwachting van de resultaten van Maassluis en Tjoba, mogelijk aanstaande zaterdag al veilig! Genoeg reden dus om uzelf naar een schorre stem te schreeuwen, wij gaan er in ieder geval alles aan doen om de punten in eigen huis te houden!

Komen jullie ons aansluitend op de wedstrijd van het tweede om 18.00 uur dan ook aanmoedigen? Neem gerust je broertje, zusje, vader, moeder, opa en oma mee en schreeuw de selectie naar de overwinningen!
Tot zaterdag!

Namens de gehele selectie, Anniek