Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de bestuursvergadering

albatros bestuurDe afgelopen week heeft de beroepingscommissie van het KNKV uitspraak gedaan n.a.v. beroepszaak die wij hadden aangespannen
Het is goed om te horen dat Albatros op alle punten haar gelijk gekregen heeft en dat het KNKV op alle punten ongelijk heeft gekregen. Wij willen Eddo Bakker en Michelle Visser bedanken voor hun inspanningen. 
De zaalcompetitie loopt langzamerhand op zijn eind. Op de zaterdagen dat wij competitie spelen voel je de spanningsboog stijgen. Er wordt gevochten voor kampioenschappen of juist voor lijfsbehoud.

Een mooi voorbeeld daarvan is de selectie. Albatros 2 is nog volop in de kampioensrace, terwijl Albatros 1 nog de nodige punten moet behalen om in veilige haven te komen. Het is fijn dat het afgelopen weekend de volle buit werd binnengehaald.

Het is dan mooi om te horen vanuit de technische commissies allerlei plannen zijn om de kwaliteit bij Albatros nog verder te verbeteren. Wij zijn hard op zoek voor het Technisch Blok Senioren naar mensen die ons willen ondersteunen. Wij hebben jullie hard nodig en ouders met expertise zijn ook van harte uitgenodigd.

Het is goed om te horen dat de commissie Fluit een groep leden bereid heeft gevonden de opleiding scheidsrechter te gaan volgen. Dat geeft de burger moed, maar wij zijn er nog niet en daarom doe ik nogmaals een oproep, blijf niet aan de kant staan, maar sta in het veld en leidt wedstrijden.

Er is nog steeds een behoorlijke grote groep mensen die niet hun spelregelbewijs hebben gehaald. Tot op heden wordt het gedoogd, maar je kunt er vanuit gaan dat er sancties gaan volgen. In april is de jaarlijkse bondsvergadering van het KNKV en daar zal dit onderwerp zeker ter sprake komen.  Als het KNKV ten onrechte maatregelen uitvoert zullen wij in het geweer komen, maar er wordt nu al een aantal jaren aangekondigd dat het spelregelbewijs gehaald moet worden. Wij zitten nu in de gedoogfase, maar die zal onherroepelijk gaan leiden tot sancties. Als bestuur steunen wij niet de leden die t.z.t. een sanctie krijgen opgelegd, omdat zij niet de beschikking hebben over een spelregelbewijs. Dus draal niet, haal dat bewijs en heb je er problemen mee, neem dan contact op met Matthijs van Joolingen. Mattijs heeft al veel leden op weg geholpen met als gevolg het succesvol behalen van het spelregelbewijs.

Binnenkort zullen wij het sponsorcontract met Voorwinden en Hummel tekenen. De sponsorcommissie wil dit heugelijke feit extra feestelijk maken door de trainers van onze teams in het zonnetje te zetten. Wacht de verdere berichtgeving maar af.

Het voorjaar komt er weer aan, het terras kan dan weer gebruikt worden. Eugene Biemans is bezig te met een schaduwrijke overkapping, dus laat je verrassen, want de plannen zien er goed uit.

Wij wensen al onze leden een succesvolle afronding van de zaalcompetitie, hopelijk met veel kampioenschappen. En toch degradatie, dan citeer ik Ad Droogendijk: ‚ÄúDegradatie is het begin van een nieuw kampioenschap".

Namens het bestuur, Max van de Pol