Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

De jongste jeugdleden een “eigen” bal!!

F-teams kleinDe laatste jaren wordt binnen onze vereniging veel tijd en aandacht gestopt in onze jeugd 
Immers wie de jeugd heeft…..
Wat steeds meer opviel was het materiaal waar de jeugd mee aan de slag kon. De F-teams en welpen werkten afgelopen jaren met twee ballen per team maar door de enorme toeloop van nieuwe spelers was er op een gegeven moment maar één bal voor zes kinderen.
We hebben als technisch blok jeugd dan ook de wens uitgesproken om onze jongste jeugd zo snel mogelijk kennis te laten maken met een bal.  Het liefst een bal met “handjes” waarmee goed op techniek getraind kan worden.

 Net voor de Kerst 2018 was het zover! Onze F-spelers en onze welpen kregen 35 “eigen” (nummer 3) ballen. De ballen zijn genummerd en worden na het seizoen weer ingenomen. Spelers trainen met hun eigen bal, nemen “hun” bal mee naar huis en nemen deze bij de volgende training weer mee. Wedstrijden worden gewoon gespeeld met de ballen van de vereniging.

Op de vraag of het ledenaantal nog groeit? Bij de jeugd wel want alle 35 ballen zijn vergeven en de nieuwste leden zijn nog in afwachting van de nieuwe bal!

Helemaal geweldig is dat het voortbestaan van deze ballenactie gewaarborgd is dankzij de bijdrage van DKL Accountants en Adviseurs B.V. De sponsor, die ook zijn naam verbindt aan het voorbereidingstoernooi voor de DEF-jeugd in de zomer, staat garant voor het onderhoud en de aanschaf van de ballen voor onze jonge talenten.

Onze dank is natuurlijk groot!

F-teams klein