Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

14 maart Mizuno korfbalschoenen passen bij Voorwinden

Mizuno avond - VoorwindenVoorwinden Sport organiseert op donderdag 14 maart in samenwerking met het sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste korfbal outdoor modellen proberen tijdens de openingsuren. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van een Mizuno schoenexpert.

Mizuno is niet alleen de officiƫle schoensponsor van het KNKV, diverse Korfbal League teams en internationals, maar het merk staat met meer dan 110 jaar productontwikkeling ook al jaren bekend als specialist.

Mizuno streeft ernaar om de beste prestaties naar boven te halen bij sporters van ieder niveau. Daarnaast staan de deskundige verkopers van Voorwinden Sport voor je klaar met hun kennis, ervaring en persoonlijk advies.

Locatie       

We ontvangen je daarom graag op 14 maart in de winkel van Voorwinden, te Zwijndrecht. Het team van en de Mizuno Tech Rep kunnen je alles vertellen wat je wilde weten over korfbal outdoor schoenen en hun specifieke eigenschappen, waarna je de schoenen direct kunt testen.

Mizuno avond - Voorwinden