Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Nieuws van het fluitfront (2)

scheidsrechter-275x300De laatste weken is er volop nieuws van het fluitfront 
Bijna alle B-spelers uit B1, B2 en B3 hebben inmiddels een E- of F-wedstrijd onder begeleiding gefloten en de eerste angst overwonnen. Ook voor de A-spelers is er regelmatig begeleiding indien gewenst en zo zetten onze jeugdspelers hun eerste schreden op het fluitfront.
De jwl-groep kan wel wat uitbreiding gebruiken, dus mocht je het fluiten echt heel leuk vinden, laat het de commissie FLUIT even weten?

Leuk om te weten is dat we aan het kijken zijn om een aantal Albatrossers op te leiden tot Verenigingsscheidsrechter of zelfs KNKV-scheidsrechter. Heb jij interesse, kijk eens op https://www.knkv.nl/opleidingen/arbitrale-opleidingen-1 naar de mogelijkheden?
Tenslotte: de laatste spelregelavond werd door slechts 7 enthousiastelingen bezocht. Best vreemd aangezien er nog altijd ruim 20 senioren het spelregelbewijs moeten halen ......
Zullen we 31 maart als nieuwe streefdatum noemen voor het behalen van het certificaat? Met een beetje moeite en een paar uur van je tijd heb ook jij het bewijs binnen!

Informatie bij de commissie FLUIT, Jeroen, Matthijs, Nicole, Peter en Petra