Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Van zaal naar veld (deel 2)

Albatros-Achilles 9 septemberHet zaalseizoen duurt nog zeven weekenden en het veld komt al in zicht
Op de zaterdagen 23 februari en 2 maart is er een beperkt (breedte)programma. Weet je dat je dan op vakantie bent en daardoor wedstrijden mist, schrijf je dan nu alvast af op de website? Geef ook aan de trainers door dat je er niet bent.
Vanaf 9 maart gaan we weer vol door tot en met zaterdag 30 maart.

Op zaterdag 30 maart spelen bijna alle teams nog een, mogelijk beslissende, zaalwedstrijd. Zaterdag 6 april is een officieel inhaal/beslissingsweekend voor de zaalcompetitie maar kan er eventueel al wel wat op het veld geoefend worden.

Zaterdag 13 april echter is de oefenzaterdag bij uitstek ondanks de leaguefinale in de Ziggodome. Het oefenprogramma is al bijna compleet, klik hier om te kijken wanneer er voor jouw team iets gepland is.
Op zaterdag 20 april (Paasweekend) start de voorjaarscompetitie, maar op de zaterdagen 27 april en 4 mei wordt er vanwege de meivakantie niet gespeeld. Vanaf zaterdag 11 mei spelen we wekelijks tot en met zaterdag 1 juni. In het Pinksterweekend gaan we met de jeugd op kamp (7 t/m 10 juni) en de laatste competitiezaterdag is op 15 juni.