Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de bestuursvergadering

albatros bestuurAfgelopen maandag 4 februari heeft het bestuur weer vergaderd
Wij waren voltallig aanwezig en hebben veel zaken besproken. Als bestuur hebben wij nogmaals onderschreven dat wij afstand nemen van de Nashvilleverklaring. Wij willen nogmaals benadrukken dat Albatros een open vereniging is, waarin iedereen van harte welkom is. Met elkaar beleven wij plezier aan onze sport en het clubleven dat daar bij hoort. Daarvan willen wij niemand uitsluiten, maar met elkaar zijn wij Albatros.

 

De scheidsrechtersperikelen blijven de agenda bepalen. Matthijs van Joolingen en Max van de Pol hebben een presentatie bijgewoond om ideeën op te doen het fluiten van een wedstrijd voor iedereen nog toegankelijker te maken. Het is gewoon belangrijk dat wij met elkaar ook deze verplichtingen invullen. Onze jeugdteams presteren goed in de competitie. Daar staat tegenover dat wij scheidsrechtersverplichtingen hebben. Het zou toch zonde zijn dat wij sportief goed presteren en dat wij door onze scheidsrechtersproblematiek sportieve sancties krijgen opgelegd van het KNKV. Ik roep nogmaals de ouders van onze jeugdspelers op, liefst die met een korfbalachtergrond, de scheidsrechtersfluit op te pakken. Het is toch veel leuker zelf een wedstrijd te leiden, dan aan de kant commentaar te geven. Wij hopen dat een aantal ouders zich meldt bij Matthijs van Joolingen.

In de komende maanden zul je op de bar een map zien staan van de stichting Jarige Job. In Nederland leeft ongeveer 10 % van de kinderen in een gezin dat leeft onder de armoedegrens. Deze kinderen kunnen eigenlijk niet op een leuke manier hun verjaardag vieren. Dat is heel triest en daarom willen wij iedereen oproepen een steentje bij te dragen. Van de opbrengst krijgen deze kinderen een verjaardagpakket, zodat zij ook een feestje kunnen vieren en kunnen trakteren op school. Als wij elke week € 35,- bij elkaar brengen, kunnen wij een kind weer voorzien van een verjaardagpakket. Dus wij vragen je die euro in de map te stoppen en wij zorgen ervoor dat het geld bij de stichting Jarige Job terecht komt. Laten wij de uitdaging aangaan om elke zaterdagse wedstrijddag een verjaarsdagpakket bij elkaar sparen.

Uitgebreid hebben wij gesproken over de offertes m.b.t. inkoop van eten en drinken voor de kantine. Voorlopig hebben wij een besluit genomen om verder in gesprek te gaan met een leverancier waar wij per jaar ongeveer € 700,- kunnen besparen op de inkoop.

Na afloop hebben wij voor het seizoen 2019-2020 nieuwe contracten ondertekend met het kadertrio dat onze selectie van S1 en S2 ondersteund. Wij zijn erg blij dat wij de overeenkomsten hebben kunnen ondertekenen. In de Nieuwsbrief leest u meer over dit heugelijk feit.

De daders van de inbraak in 2017 in onze kantine zijn opgepakt. Inmiddels hebben wij een schadevergoeding ingediend bij de Officier van Justitie. In mei 2019 zal een uitspraak worden gedaan dus we houden jullie op de hoogte.

Tenslotte hebben wij nog gesproken over het beroep dat wij hebben ingesteld op een sanctie van het KNKV. Senioren 5 moest in december na vijf minuten een wedstrijd staken tegen HKC i.v.m. lekkage in de sporthal in Hardinxveld. Een nieuw voorgestelde wedstrijddatum was voor S5 niet mogelijk. Op basis van dit voorstel heeft S5 conform de procedure een alternatief voorstel gedaan. Helaas is HKC in gebreke gebleven het KNKV daarvan op de hoogte te stellen. Dan doet het vreemde feit zich voor dat Albatros S5 een sportieve en financiële sanctie kreeg, omdat zij niet aan hun verplichting hadden voldaan. Na beroep van Albatros is de sportieve sanctie uit coulance ingetrokken, maar de financiële sanctie bleef bestaan. Dat hebben wij ook niet geaccepteerd en zijn nu in hoger beroep gegaan bij de Beroepkamer van het KNKV. Wij zijn er van overtuigd dat S5 rechtmatig heeft gehandeld. Wij vinden het een principezaak, dus nu maar afwachten of de Beroepkamer ons in het gelijk stelt.

Wij wensen jullie verder veel succes in de tweede fase van het zaalseizoen.

Max van de Pol