Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Albatrosteams gehuldigd als sportteam van het jaar 2018

sporthuldiging-10e-550-resizedHet werd vrijdagavond 25 januari een mooie avond voor de korfballers van Albatros
Bij de sporthuldiging van de gemeente Zwijndrecht waren er twee prijzen voor de korfbalprestaties in 2018. De Develsteinhal was omgebouwd tot een galazaal waar plaats was voor 400 man publiek en de aanwezigen kregen een onderhoudend programma voorgeschoteld. Ex-turner Boudewijn de Vries praatte het programma soepel aan elkaar en de prijsuitreiking in de diverse categorieën werd afgewisseld met demonstraties en interviews met de genomineerde sporters.

De beide categorieën waarin Albatros genomineerd was werden voor het laatst bewaard. Ex-topzwemster Inge Dekker las het juryrapport voor bij de senioren en de unieke combinatie van twee concurrerende clubs leverde de titel Sportteam senioren 2018 op. Mirjam Laging werd geïnterviewd en nam namens het midweekteam Albatros/Conventus de beker in ontvangst.
In de laatste categorie Junioren had Albatros C1 concurrentie van het Twirlteam van Celebration en het voetbalteam van Pelikaan, maar met drie kampioenschappen, promotie naar de Hoofdklasse en de titel Nederlands Kampioen kon er eigenlijk geen twijfel over bestaan wie met de titel aan de haal zou gaan. Anouk nam graag de beker uit handen van wethouder Jolande de Witte in ontvangst.
Beide Albatrosteams gingen gepast gekleed in galakleding en werden luidruchtig ondersteund door familie en clubgenoten. Na de prijsuitreiking en de fotosessies was er onder het genot van een hapje, een drankje en muziek een gezellig samenzijn.
Dankzij de hulp van een aantal kanjers van de club onder leiding van Peter van Beelen was de zaal rond de klok van 00.30 uur weer schoon en geschikt voor de korfbalwedstrijden van de volgende dag.