Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Technische en medische staf verlengt contract

Afb nieuwsbriefDe complete begeleidingsgroep van de seniorenselectie gaat haar contract met een jaar verlengen
Zowel hoofdtrainer Rutger Sijstermans als coach Vincent de Kreek en verzorger Arjo Bruggeman zullen binnenkort hun handtekening onder nog een seizoen Albatros zetten. Voor Sijstermans is de Albatroskoek na een half jaar nog lang niet op: “Ik ben ergens aan begonnen en wil ergens naar toe werken met een groep. Dat gaat niet in één jaar, daarom plak ik er nog een jaar aan vast. Daarnaast heb ik het bij Albatros gewoon goed naar mijn zin”. Vincent: “Ik zie nog voldoende rek in deze groep en we hebben onze top nog niet bereikt”.

Ook de verzorger van de selectie heeft het bij Albatros uitstekend naar zijn zin. Arjo verzorgt de core-training op maandag en de preventieve- of herstelbehandeling van de spelers: “Ik zie dat ik van meerwaarde kan zijn en het is leuk om te zien dat de spelers de trainingen goed oppakken en zich volledig inzetten om hun fitheid te verbeteren en de kans op blessures te verminderen”, aldus Bruggeman die ook tevreden is over de samenwerking met Rutger en Vincent.

Leuk om te vermelden is dat teambegeleidster Caroline de groepstraining heeft hervat en op koers blijft voor een actieve rentree in het korfbalveld.