Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Zaterdag a.s. clubcard aanschaffen

clubcardAlbatros Clubcard aanschaffen?
De clubcard is een soort betaalpas. De card kun je via internet of via de kassa in de kantine laten opwaarderen, vervolgens is het mogelijk met de card je bestellingen af te rekenen. De card staat op naam van één persoon en kan bij verlies worden geblokkeerd. Via internet heb je inzage in de mutaties van jouw card en het saldo dat op je card staat (via de kassa is het eveneens mogelijk inzage te krijgen in het saldo op je card).

De card is natuurlijk ook geschikt om als team of groep ouders te gebruiken. Per clubcard is een borg van € 2,50 van toepassing.
Indien je gebruik wil maken van een clubcard (of meerdere) dan kun je dat doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef hierbij aan op wiens naam de card moet komen te staan en welk emailadres gebruikt kan worden voor het inloggen ten behoeve van de inzage in de mutaties.
Op de site, in de nieuwsbrief en per mail zal melding worden gemaakt van de tijdstippen waarop de cards zijn op te halen.

Aanstaande zaterdag (26 januari) in ieder geval tussen 13:30 - 15:00 en 16:00 - 18:00 uur.