Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Van zaal naar veld ....

14-korfballHet zaalseizoen is nog niet halverwege, maar toch komt het veld alweer in zicht
We spelen tot de voorjaarsvakantie voluit, dus dat betekent iedere zaterdag veel wedstrijden. Op de zaterdagen 23 februari en 2 maart is er een beperkt (breedte)programma en daarna gaan we weer vol door tot en met zaterdag 30 maart. Op zaterdag 30 maart spelen bijna alle teams nog een, mogelijk beslissende, zaalwedstrijd.

 

Vandaag ontvangen de teams en de jwl-ploeg de fluitverplichtingen tot en met eind maart.
Het zijn er best weer een hoop gezien de vele Albatrosteams en de weinige vaste jwl-ers.
Wil jij toegevoegd worden aan het fluitkorps, laat het even weten aan Nicole, Peter, Matthijs, Jeroen of Petra en we zoeken een paar leuke wedstrijden voor je uit. 

Ook de kantinediensten zijn tot en met eind maart ingedeeld. Maak elkaar hier attent op en zorg dat je er staat wanneer het nodig is. Met name voor de keukendiensten op zaterdag zoeken we nog versterking! Patatjes bakken is niet moeilijk en het is altijd reuze gezellig, dus meld je bij Esther??

Oefenwedstrijden veld en voorjaarscompetitie
Zaterdag 6 april is een officieel inhaal/beslissingsweekend voor de zaalcompetitie maar kan er eventueel al wel wat op het veld geoefend worden.
Zaterdag 13 april echter is de oefenzaterdag bij uitstek en de eerste aanvragen hebben we alweer binnen. Kunnen de trainers bij Petra aangeven wanneer er specifieke wensen voor oefenwedstrijden zijn? Geen wedstrijd is ook een wens...
Op zaterdag 20 april (Paasweekend) start de voorjaarscompetitie, maar op de zaterdagen 27 april en 4 mei wordt er vanwege de meivakantie niet gespeeld. Vanaf zaterdag 11 mei spelen we wekelijks tot en met zaterdag 1 juni. In het Pinksterweekend gaan we met de jeugd op kamp (7 t/m 10 juni) en de laatste competitiezaterdag is op 15 juni.