Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

vrijdag 25 januari: Sporthuldiging Zwijndrecht

SportgalaAlbatros C1 is, niet geheel verrassend, genomineerd voor Sportploeg van het jaar 2018 categorie Junioren
Het succesvolle team van Margreet gaat op vrijdag 25 januari met twee andere Zwijndrechtse jeugdteams strijden om de titel. Albatros C1 werd in het seizoen 2017-2018 drie keer kampioen, promoveerde zowel op het veld als in de zaal naar de Hoofdklasse C-jeugd en werd bovendien kampioen op het NK voor 1e klasse C-jeugd in Nuenen.

Het team zal in feestelijke kleding aanwezig zijn en natuurlijk zijn ook ouders en belangstellenden van harte welkom. Stuur een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en wij zorgen dat je er bij bent.

Geweldig leuk is dat, op voordracht van Conventus, het combinatie-midweekteam Albatros/Conventus genomineerd is voor de titel Sportploeg van het jaar, dus Albatros heeft in januari anderhalve ijzers in het vuur!
Het BBB-team van Albatros was door het Albatrosbestuur ook aangemeld voor de categorie Fifty fit, maar is helaas niet genomineerd. De laatste prijs voor een Albatrosteam werd in januari 2014 behaald toen Albatros 1 Sportploeg van het jaar 2013 werd. Het team van Karim Ratoube promoveerde in de zaal naar de Overgangsklasse en hield de gymnasten van O&O en de voetballers van ZBC '97 achter zich.

De gemeente Zwijndrecht viert het 10-jarig jubileum van de Sporthuldiging met een groot feest met een tintje glitter en glamour. Het kleine feestje waarmee ze in 2009 zijn gestart, is dankzij het platform Sport en Bewegen uitgegroeid tot een grootse huldiging.