Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Secret Santa is back in Zwijndrecht

secret santaZwijndrecht Secret Santa is back in Town: voor het vierde jaar op rij gaat het team van Zwijndrecht Secret Santa weer aan de slag om de kerstgedachte uit te dragen. De bedoeling is dat wij mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken verbinden met mensen die wat extra’s kunnen missen. Gaat het ons met elkaar lukken om de magische grens van 100 pakketten te halen??

Vanaf heden kunnen inwoners van Zwijndrecht worden opgegeven voor een anoniem kerstpakket, welke geschonken gaat worden door een eveneens anonieme Secret Santa.

 

Ontvangers gezocht: Zwijndrecht kent veel inwoners die het financieel minder hebben, een extraatje rond de kerst is bij hen dan ook zeer welkom. Daarom roepen wij Zwijndrechtenaren op om dorpsgenoten die een pakket verdienen bij ons aan te melden. Je kunt iemand opgeven door ons een mailtje te sturen, je ontvangt dan een informatie. Voorwaarde is wel dat de ontvanger in Zwijndrecht woont.

Kerstpakketten: Het team zoekt natuurlijk ook weer Secret Santa’s die een (zélf-samengesteld) kerstpakket willen schenken. ''Het is de bedoeling dat de inhoud van het pakket niet alleen uit eerste levensbehoeften bestaat, maar een extraatje bevatten die ze zich niet makkelijk kunnen veroorloven. Denk hierbij aan een doosje bonbons, badschuim of een sjaal. De gulle gevers mogen uiteraard zelf het budget van het pakket bepalen. Wij vragen jullie aan te geven of je een pakket voor een alleenstaande, een klein of groot gezin wilt schenken. Wij doen ons uiterste best om een zo goed mogelijke match te vinden, maar kunnen dit uiteraard niet altijd garanderen.

Schenkers van een kerstpakket en aandragers van ontvangers kunnen ons tot uiterlijk 14 december mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

En omdat wij dit jaar nóg meer blije gezichten willen zien zou het ontzettend fijn zijn als dit bericht naar minimaal één andere vriend, buur of familielid doorgestuurd wordt.