Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Gezocht: oud papier vrijwilligers

papier hierVoor het ophalen van het Oud Papier zijn we met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die één keer in de twee maanden oud papier willen ophalen. Albatros haalt samen met de HVC op 3 van de 4 vrijdagavonden per maand oud papier op in Zwijndrecht. Op dit moment bestaat de groep uit ongeveer 30 vrijwilligers, jong (wel 18+) en oud.
Helaas hebben we in de planning nog steeds enkele lege gaten en deze willen we graag opvullen. Vandaar deze oproep!

 

Het ophalen van oud papier binnen de gemeente Zwijndrecht is van groot belang voor Albatros. Jaarlijks haalt Albatros ca € 12.000,- op wat een fantastische opbrengst is voor onze vereniging. Dit is te danken aan alle vrijwilligers. Maar als het aantal vrijwilligers terugloopt, moeten we uiteindelijk wijken inleveren wat ten koste gaat van die schitterende opbrengst.

Het ophalen van het oud papier vindt altijd plaats op vrijdagavond. Vertrek is om 18.00 uur. Samen met een chauffeur van de HVC ga je met je maatje van die avond met de vrachtwagen langs de straten de kliko's legen. Voordat je voor het eerst gaat lopen krijg je bij de HVC in Dordrecht een instructie over de veiligheid en hoe de wagen en het legen werkt. Deze instructie duurt ongeveer 1,5 uur. Van HVC krijg je ook een paar veiligheidsschoenen en een veiligheidshesje. Je loopt 1 keer per twee maanden en dan meestal ongeveer 5 kwartier.

Vanuit de groep krijgen we vaak te horen dat het altijd gezellig is, je eigenlijk zo weer klaar bent, even lekker buiten en dat het mooi is dit voor je club te doen. Das toch super om te horen?

Heb jij interesse en wil je meer weten, stuur dan even een mailtje naar ondergetekende. En word je binnenkort gevraagd, denk er dan nu alvast over na. Zekers ouders van onze (jeugd)leden willen we vragen te reageren.

Bedankt alvast!!

Peter
Planning Oud Papier Albatros (OPA)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0643436568