Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Nieuwe vrijwilligers G-team

G-Korfbal logoDe noodkreet van het G-team heeft geholpen!
Na de brainstormavond van 13 juni was er al een aantal nieuwe trainers begonnen en na de thuiswedstrijden van het G-team op 15 september zijn daar nog twee andere enthousiastelingen bij gekomen. Voorlopig zijn we nu met tien vrijwilligers, waarvan de meeste mensen ook training willen geven. Op maandag 15 oktober komen we met deze groep mensen bij elkaar om de taken voor dit seizoen te verdelen en goede afspraken te maken. Intussen is iedereen al met veel enthousiasme begonnen! In een volgend verslag meer over de nieuwe vrijwilligers…


Tijdens de wedstrijden van het G-team hebben de spelers flink reclame gemaakt met een mooie flyer die Petra voor ons had laten drukken. Natuurlijk konden we door de leuke wedstrijden ook prima laten zien wat een gezellig en sportief team we zijn! Er was veel publiek op het G-toernooi af gekomen en het zonnetje zorgde ervoor dat de meeste mensen gezellig bleven “hangen” op het veld. Ook de andere G-teams: Thor, Sporting Trigon, Merwede en Dijkvogels, lieten zich van hun sportiefste kant zien. De wedstrijden werden prima gefloten door Mirjam, Petra en Remco: namens alle spelers en trainers: bedankt!
Inmiddels is ook de spelersgroep flink gegroeid waardoor we nu een grote groep van 17 leden hebben, waarvan er 15 competitie willen spelen. Binnenkort meer over dit gezellige team!
Wil je na het lezen van dit stukje meer informatie over het G-team? Mail gerust:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keertje langs op een trainingsavond. We trainen elke woensdag van 19:30 tot 20:30 uur.
Namens de G-commissie,
Evelien Los