Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Sfeervolle afscheidswedstrijd Rene Havelaar

Afbeeldingsresultaat voor rene havelaar

Even dreigde er opnieuw een deceptie toen de weergoden zaterdag besloten de geplande happening op het Albatrosveld te verpesten….een deceptie zoals die begin juni plaatshad in de kampioenswedstrijd van Albatros 1 en een soort van herhaling afgelopen zaterdag toen Albatros 1 de winst volledig uit handen gaf door in het laatste kwartier tegen Tjoba niet meer tot scoren te komen. Maar… uiteindelijk kreeg Rene Havelaar toch de aandacht en het feestje dat hij verdiende.

De afscheidswedstrijd werd, op initiatief van de wat oudere spelers, naar de warme zaal verplaatst en al snel maakte het chagrijn van de verloren wedstrijd plaats voor een lach op de gezichten van spelers, vrienden en familie van Rene. Een heuse warming up, praatjes door de coaches Dennis en Lucien, een topscheids geregeld (Hans) en de toppers uit de periode van 2001-2018 betraden het veld. Chantal bleek nog even snel als vroeger, maar ook haar doorloopbal was nog even herkenbaar, Saskia ging al bij het inschieten door haar voet, Leon, Jurriën, Renate en Timon bleken het scoren nog niet verleerd, Margreet en Inez hadden liever bij elkaar in het vak gestaan en helaas wisten de spelers van het eerste nu wel hun korte kansen te scoren. Invaller Wouter deed zijn naam als pinchhitter eer aan en verving Rene één minuut voor tijd. De Albatros topscorer aller tijden nam onder een groot applaus van het korfbalveld waar hij hopelijk als jeugdtrainer of veteraan nog wel eens zal terugkeren.

Rene werd toegesproken door bestuurslid en doelpuntenboekbeheerder Roeland en door runner-up Timon en ontving een t-shirt met in goud de cijfers 1090. De avond werd besloten met een chinees buffet en een quiz die werd gewonnen door captain Mattijs en zijn assistente Kristie. 
De tekst van Timon's toespraak vinden jullie hier.