Sponsors seizoen 2018-2019
SponsorKliks, gratis sponsoren!
Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Grote Clubactie 2018

GCAOp zaterdag 15 september is de GCA 2018 van start gegaan en de lotenboekjes vlogen al snel over de bar. Gelukkig blijken er dus jeugdleden enthousiast om loten te verkopen en zijn er zelfs teams die gezamenlijk een lotenboekje vol proberen te krijgen. Super, we zullen een leuke beloning voor jullie verzinnen!
Ook dit jaar krijg je bij de persoonlijke verkoop van 20 loten een kantinetegoed van € 7,50. Bovendien wint de beste lotenverkoper ook dit jaar een beker en de titel SUPERLOTENVERKOPER!!

 

Dit jaar doen we de verkoop via automatische incasso, dus hoef je niet met loten of geld langs de deuren. Als iemand bereid is om een lot te kopen, dan gaat dit als volgt: de lotenkoper vult de gevraagde gegevens in in jouw verkoopboekje en krijgt daarvoor in ruil een bedankbriefje en een deurzegel. In de komende maanden wordt het bedrag eenmalig afgeschreven bij de lotenkoper. Het lotnummer staat op het bankafschrift en prijswinnaars ontvangen automatisch een prijs.

Zie je het wel zitten om 20 of meer loten te verkopen? Vraag dan achter de bar naar een verkoopboekje GCA en lever deze weer vol in in de schoenendoos op de bar. Succes met de verkoop!