Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Uit de bestuursvergadering

albatros bestuurIn de afgelopen bestuursvergadering hebben wij Marta Stephanian, advocate van Ten Holter Noordam advocaten te Dordrecht, op bezoek gehad voor een uitleg over de AVG-Privacy wetgeving. Zij heeft ons handvatten gegevens voor het opstellen van een privacy beleid. Als vereniging krijgen wij hier vanaf 25 mei 2018 ook mee te maken. Op dit moment hebben wij het stappenplan voor sportverenigingen doorgelopen en gaan wij aan de slag met ons AVG beleid.

Dit houdt onder andere in dat wij een privacy beleid zullen gaan opstellen en dat wij deze te zijner tijd op onze website zullen publiceren. Onder privacy beleid valt onder andere het veilig beheren van persoonsgegevens en het verstrekken hiervan aan anderen dan de daartoe gemachtigde personen.

De AVG-Privacy wetgeving is een inspanningswet waarbij het met name van belang is dat wij als vereniging vastleggen welke persoonsgegevens wij hebben, bewaren en verstrekken. En hoe wij de veiligheid van deze persoonsgegevens waarborgen. Kortom er moet nog wel wat werk verzet worden om onze vereniging AVG-proof te maken.

En dan is ook het einde van het seizoen in zicht. De technische blokken zijn weer volop bezig om iedereen een plekje te geven in een team voor het seizoen 2018/2019.

Al je komend seizoen om wat voor reden dan ook wilt stoppen met korfballen, verzoek ik je dit via een mailtje door te geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook als je rustend lid wilt worden of weer competitie wilt gaan spelen, laat het me dan even weten. Melden bij het betreffende blok alleen is niet voldoende !

Als je verhuist, wil je dan ook je adreswijziging doorgeven? Zo houd ik de ledenlijst up to date.

Michelle Visser, secretaris