Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Zaalindeling wedstrijdkorfbal bekend

Afb schemaTerwijl we nog volop op het veld spelen is de indeling voor de zaalcompetitie 2018-2019 bekend geworden
Dit betreft het wedstrijdkorfbal uitgezonderd de reserve 4e klasse, de 2e klasse A-jeugd en de D-Hoofdklasse waar nog dispensaties voor aangevraagd kunnen worden.
Albatros C1 komt na het succesvolle afgelopen zaalseizoen uit in de Hoofdklasse C en treft daar de regiogenoten Vriendenschaar en PKC. Verder staan er ontmoetingen tegen SKF (Veenendaal), DSC (Eindhoven), DVO (Bennekom), Tiel ’72 en Dalto (Driebergen) op de uitdagende agenda!

A1 komt na de degradatie van afgelopen zaalseizoen weer uit in de 1e klasse. In A1G treffen ze Korbis, KOAG, Maassluis, KCC A2, ONDO (’s Gravenzande) en IJsselvogels.
De reiskosten voor Albatros 3 en 4 zullen hoog gaan oplopen want zij spelen komend zaalseizoen in een Zeeuwse poule. Het 3e dat het vege lijf in de reserve 2e klasse redde speelt in een poule met Tjoba 3, Fortis 3, Swift (M) 2, TOP (A) 3 en dichterbij huis tegen RWA 3, Futura 2 en Achilles 2. Het 4e treft, na het jammerlijk missen van de titel in de reserve 3e klasse, komend zaalseizoen ONDO (M) 3, Fortis 4 en Swift (M) 4 maar ook RWA 4, Oranje Wit 4, ADO 3 en Vitesse 3.
De selectie onder leiding van de nieuwe trainer Rutger Sijstermans treft veel oude bekenden in de 1e klasse F en dat geldt ook voor de reserveteams die corresponderen met het standaardteam. Voor senioren 1 en 2 betekent dit gecombineerde wedstrijden tegen de Zeeuwen Tjoba en Fortis, het Eindhovense Rust Roest, Maassluis en de regiogenoten Vriendenschaar, Merwede en RWA.
We krijgen er al weer zin in!