Sponsors seizoen 2018-2019

Hoofdsponsor seizoen 2018-2019

Geslaagd Paastoernooi Vriendenschaar

ZH kofbalcupOp tweede paasdag, maandag 2 april 2018, vond bij korfbalvereniging Vriendenschaar het Rabobank regio-paastoernooi plaats
Ondanks de soms gure weersomstandigheden werd het terrein aan de Sluisweg de hele dag drukbezocht door de jeugdspelers en diverse supporters van alle deelnemende verenigingen. Het was een succesvol en zeer geslaagd toernooi waarbij jeugd uit de regio kon sporten en de korfbalsport heeft gepromoot met fanatieke, spannende en sportieve wedstrijden.

 

Aan het toernooi werd dit jaar deelgenomen door ploegen van Vriendenschaar, plaatsgenoot HKC uit Boven-Hardinxveld, Albatros uit Zwijndrecht, het Sliedrechtse Merwede, GKV uit Gorinchem, Victum uit Houten en Vitesse uit Barendrecht.

Om 09.30 uur werd het toernooi geopend door de C- en D-jeugd. Na de poulewedstrijden, eindigde Vitesse D1 ongeslagen bovenaan in haar poule. Bij de C-jeugd wist Vriendenschaar alle wedstrijden te winnen en werd hiermee dan ook poule winnaar. Albatros D1 eindigde met één punt onderaan, maar Albatros C1 werd keurig tweede.

’s Middags konden de supporters onder het genot van een af en toe doorkomend voorjaarszonnetje kijken naar de wedstrijden van de A- en B-jeugd.

Na de poulewedstrijden, eindigden Vriendenschaar en Merwede samen bovenaan met drie gewonnen wedstrijden en 1 verloren. Vriendenschaar B1 werd uiteindelijk poulewinnaar door een beter doelsaldo.

Bij de A-jeugd wonnen Victum en Merwede twee wedstrijden, speelden tegen elkaar gelijk en hadden beiden een gelijkspel gespeeld. Door ook nog allebei te eindigen met een doelsaldo van 7 punten gaf het aantal gescoorde doelpunten de doorslag. Victum won de eerste plaats met 19 doelpunten en Merwede werd tweede met 14 doelpunten. Albatros eindigde op de derde plek.